Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy közeledik az esküvőnk időpontja, a menyasszonyom számomra egyre képtelenebb ötletekkel áll elő. Meddig lehet mindenre rábólintani? Hol az a határ, amikor ti azt mondanátok, elég, hagyjuk az egész esküvőt?
Látom konkrét példa nélkül tényleg nehéz. A meghívók nagy részét már elküldtük. Vonjunk vissza meghívásokat. Ahol a családnak küldtünk, azt szükítsük. Nekem ezek nagyon kellemetlenek! De nem érti meg!
Ami a legelképesztőbb a számomra, hogy változtassunk helyszit! Most! Hogyan?
Aki azt mondaná, hogy ilyennek ismertem meg, most mi a problémám, annak előre leírom, hogy nem, nem ilyennek ismertem meg!
A ki nem küldött meghívók esetében még lehet módosítani!
Ahol már kiküldtétek ott gáz, azt mondani, hogy bocsi mégse gyertek! Öri-hari lesz belőle!
Mit mond, miért akar a létszámon változtatni?
ez később durvulni fog. ismerős a szitu sajnos.
még időben tedd lapátra.
én szóltam.
Nem a létszámon van a hangsúly, hanem a személyeken. "Őket mégsem akarom ott látni, máshonnan csak x-et, vagy y-t"
Ha ezeket idejében mondja ok, de így utólag!
A helyszin dologra meg már mondani sem tudok semmit.
Ülj le vele és mondd el neki, hogy olyat SENKI nem csinál, hogy valakiket meghív, majd közli, hogy "bocsika vedd semmisnek, mégsem vagy meghívva". Neked ez kellemetlen, megbeszéltétek a vendég listát, kiküldtétek a meghívókat, senkit nem fogtok lemondani és pont. Ilyenekre semmiképpen ne bólogassál!
Mennyi idő van az esküvőig? Helyszínt nem lehet csak úgy hipp-hopp változtatni. Ha közel az időpont, akkor erről is beszéld le. Ha nem, akkor meg tök mindegy. Már ha neked nem szíved csücske a kiválasztott hely.
Ne vedd el,mert megbánnád.Mit akarsz egyáltalán egy ilyen határozatlan nőtől?
A szépségére ne alapozz,ha esze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!