Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik a vőfély és a zenekar egész napi étkeztetése és az ital fogyasztása? A pár állja vagy maguknak?
Szeptemberbe lesz az esküvőn még van idő de érdekelne hogy szokás. Lesz vőfélyünk is meg zenekar is. Étterembe lesz meg tartva a lagzi, a vőfélynek természetes hogy az egész napi menüt meg italt állni kell, de a szállást is ?
És a zene kart mi úgy szeretnénk hogy csak a vacsora után lennének. De itt az étel úgy van hogy lesz egy vacsora 4 kor meg éjfélkor töltés. Max én arra gondoltam csak azt állnánk meg az italt vagy ez hogy illik?
Milyen alpári a kérdező..."körülugrálják a segged", vagy: körülugrálnak téged, vagy kinylják a sggedet szoktak mondani.:)
egyébként igen, természetesen fizetni kell mindenkinek mindent, szállást is. én sem csak munkabért kapok, hanem bérletet és kaját is (utalványt), hogy eljuthassak a munkahelyemre.
egyébként: "lesz egy vacsora 4 kor meg éjfélkor töltés" Mit jelent az, hogy töltés?
A zenekarral kapcsolatban számolj azzal is, hogy nekik ugyebár ki kell pakolni, hangolni kell, stb. Ha mindezt a vacsi alatt csinálják, nagyon hangzavaros vacsorátok lesz. Hacsak nem teljesen külön teremben lesz a tánc, zárt ajtók mögött, akkor megoldható.
Vacsorát mi adunk nekik, sőt a fotósnak is, az étterem mondta, hogy külön egyszerűsített kaját kapnak (párizsi szelet, vegyes körettel, savanyúval), és természetesen italcsomagot is kértünk nekik olyat, hogy alkohol nincs benne, de üdítőt, vizet, kávét korlátlanul fogyaszthatnak.
Célszerű ha a zenekar az ünnepség előtt odamegy, beköltözik, hangol... az legalább egy-másfél óra.
Az oké, hogy vacsora után kezdik el, de ha akkor kezdenek el pakolni az elég rossz lesz (nektek).
Amúgy én fizetnék nekik mindent, mert úgy illik!
Kedves Kérdező!
Akkor írom a zenész oldaláról a dolgot. Én egy igényes, kulturált zenekar énekesnője vagyok. Bevallom felhúztam magam a kérdéseden, a stílusodon. Körülugrálják a s*gg*d? Alpári feltevésre csak alpárian tudok reagálni: a zenekar ugrálja körül a te s*gg*det egész rohadt este. Van hogy már déltől húzzuk a talpalávalót kb. másnap reggel 5ig, igaz, a te esetedben nem erről van szó, de a vacsora kb. olyan 7-fél8 körül szokott lenni. Ez akkor legrosszabb esetben hajnal 4ig számolva 9, 9és fél óra meló éjszaka, folyamatosan, megjegyzem ez simán a nehéz fizikai munka kategória mert szinte megállás nélkül nyomni kell, mert ha megáll a zenekar pihenni, akkor az a baj. Te most kb. ezek után kérdezed hogy illik e enni és inni adni a zenekarnak? Ez most komoly? Az alkoholmentes csomagokról is van valamelyest véleményem, mert igenis jól esik az az üveg sör, vagy az a feles, magától értetőtő hogy nem isszuk le magunkat, mondjuk értem én van rossz tapasztalat is de könyörgöm, ne ez legyen már az általános hogy ha adunk a zenészeknek egy csepp lehetőséget az alkoholfogyasztásra tuti seggrészegek lesznek... Jézusom. Dióhéjban: lekezelően viselkedsz azokkal az emberekkel akiknek kvázi a kezébe adod a lakodalmad "sorsát", és még a kaját is sajnálod ezektől a semmirekellőktől, de azért legyen ám q*rvajó a buli mert lesz nemulass. Gratulálok, ilyen menyasszonyom sose legyen!
8-as vagyok!
Maximálisan egyetértek a 18-assal. Tesóm is tagja volt régebben egy zenekarnak (szaxofon, klarinét), bizony nemcsak kemény fizikai munka amit csinálnak, de ha semmit sem "dolgoznál" csak állnál, 6-8-10-12 órán keresztül étlen-szomjan???(Megnézheted, hogy mi lesz a lábaiddal!) És még elvárod tőlük, hogy "csináljanak neked jókedvet???"
Szóval lehet lepontozni, de aki ezt tette, életében még csak bele sem szagolt a dolgoknak ebbe a részébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!