Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szülőköszöntő számok vannak?
Figyelt kérdés
Nem akarok Embereket, se Kovács Katit, mert nem illene bele a képbe, és anyukám se szereti. Szabadtéren lesz az esküvőnk, egy kastélyban, de a párommal a szertartásra Faith no more,illetve U2-tól választottunk zenét a szertartásra, illetve a bevonulónk a Perfect day lesz.2008. júl. 29. 18:21
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
lehet nem az izlésed,de halgass bele:Mike oldfield:the song of the sun
enya:water mark
phil collins:a groovy kind of love
fady maalouf:blessed
nem is tudom olyan sok szép dal van,de ez izléstöl függ.
3/5 anonim válasza:
shes like a wind
wedding with obstacles
enya :may it be
enya :on my way home
gratulàlok!
majd ird meg mit vàlasztottàl!
4/5 anonim válasza:
christina aguilera oh mother, bár nem hiszem, hoyg a Te izlésed
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, találtam benne egy jót, de még gondolkodom. Az első válaszolónak írnám a barátommal az egyik kedvenc számunk This guy’s in love with you, de a Take this bottle, is lesz, de mindegyik Faith no more számot szeretjük, bár a nagy kedvenc az első amit írtam. Nálunk a vendégvárásnál is ilyen jellegű számok lesznek, ami a ceremónia előtt lesz a kastély kertjében. Ismernek minket a vendégek, és tudják, hogy sima esküvői zene nálunk szóba sem jöhet.
2008. júl. 29. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!