Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvői ruhád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az esküvői ruhád (képpel)? Hol vetted/bérelted?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Ez volt a ruhám.Béreltem 100 ezerért.

[link]

2014. máj. 24. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bonjour szalonból, eredeti ruhákat kínálnak. Kölcsönöztem, de meg is lehet vásárolni, a használtat is, de akár megrendelik újonan is ( úgy nagyon drága)

[link]

2014. máj. 24. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen :)

[link]

Először kölcsönözni akartam, de úgy nagyon drága volt... Szerencsére egy lány árulta ugyanezt a ruhát 1* használtan (ő újonnan, eredetiben vette a gyártótól), így az övét vettem meg. 40 ezer Ft-ot spóroltam így :D

2014. máj. 24. 14:57
 4/5 anonim válasza:
14%

kb 4000 forintnak megfelelo liraert vettem egy hatul kivagott, rovid, tortfeher, dzsorzeszeru ruhat. a vallan eredetileg szegecsek voltak, de leszedtem oket, mert nem talaltam olyan cipot, ami ugyanolyan szinu szegecsek lettek volna. (utos oltozetet terveztunk, aztan feluton megszelidultunk, nehogy agyverzest kapjon a nasznep idosebbik resze) nem bantam meg, mert a legmelegebb augusztusi napon volt az eskuvonk. Eredetileg egy aranyszinu ov volt hozza, de az nem ment a ferjem oltozekehez, ugyh ezert is ejtettuk a szegecs temat es vettuk ezt a barna ovet, ami tokeletesen egyforma volt a ferjemevel. szinben hozzaillo, platformos cipom volt.

(a [pont] helyere .-ot irva megnyithatok a linkek)

http://www [pont] 4shared [pont] com/download/dFiT1Vj1ba/ruha.jpg?lgfp=3000

http://www [pont] 4shared [pont] com/download/dHrQyb5nce/cipo.jpg?lgfp=1000

marhasagnak tartom, h az ember szazezreket elkolt egy ruhara, amit egyszer vesz fel az eletben. raadasul sokan elhibazzak a valasztast, m olyan ruhat berelnek, amit hordani tudnak, de viselni nem es ezert borzalmasan neznek ki eletuk legszebb napjan, holott hercegnonek keszultek eredetileg. (nem beszelve arrol, hogy nem a ruhatol lesz ez a nap tokeletes. van par baratnom, aki fekete/farmer nadragban, feher bluzban ment ferjhez es tokeletes harmoniaban elnek, mig akik tobb milliot koltottek a tokeletes eskuvore, 3 ev utan elvaltak...)

2014. máj. 24. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
28%

Nekem ez lesz az esküvői ruhám. Akkor vettem mikor a szalagavatómra készültem szerelem volt első látásra. 5000 Ft-ba került, és 2000 Ft-ból újítottam fel a strasszokkal.

[link]

2014. máj. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!