Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vetted/bérelted/varrattad az esküvői ruhád? És, hogy nézett ki?
105e a bérleti díj.
Egy sincerity ruha.
Gyönyörűszép, 1,5 hét múlva viselem,( már enyhén idegeskedek:S)
Szia! Varrattatam, 68 ezerért araonline.hu-n meg tudod nézni a menya ruhák között 123-as sorszámú. Sajna teloról nem tudom linkelni :(
Voltam szalonokban is próbálgatni, de nem volt olyan amire azt mondtam hogy na ez kell, illetve volt egy ehhez hasonló (mellrész nem egyenes kialakítású volt), de az tavalyi modell volt és az alján a csipkénél nagyon látszott a használat és még a kölcsönzés sem lett volt olcsóbb. Igy meg kaptam egy új ruhát. Mondjuk nekem soha nem a név számit, semmilyen ruhán, itt is az egyszerűség és a praktikum volt a lényeg, de van olyan aki csak olyat hajlandó felvenni, kinek mi az izlése, és persze jennyit hajlandó áldozni rá. Én kb ennyiben gondolkodtam, 160-at biztos nem adnék egy ruháért, ráadásul hogy még kölcsönzős is.
Nos, én kicsit félek leírni, de én egy turkálóban akadtam rá, teljesen véletlenül. Kifogástalan állapotban volt, gyönyörű, és pont az én stílusom, pont amilyet mindig is szerettem volna :) Szóval én elég olcsón megúsztam, nagyon nagy szerencsém volt vele. :)
23/N
130 ezerért béreltem egy szalonból. A csaj varrta. Hát elég nagy nevű márkákat forgalmaznak + saját varrást és ez lett a tökéletes. Mikor kérdeztem, hogy amúgy ez milyen márka és mondta, hogy ezt ő varrta, akkor majdnem lehidaltam.
Amúgy ez a Boglárka szalon érdekes, szerintem a ruháik azok a falusi gagyi kategóriák, amiket az ország keleti felében mindenestől, menyecskeruhával együtt 50 ezerért bérelsz...
72.000 Ft-ért vettem, 2012-ben volt az esküvőnk. Új ruha volt, nekem nagyon tetszett. Szerintem gyönyörú ruhák voltak ott. Egy nő viszi a szalont, vannak varrónői, de ő fejezi be a ruhákat. Pomázon az Araonline szalonból van.
A menyecske ruhát máshol vettem 15.000 Ft-ért.
A kiegészítőket is megvettem, de arra már nem emlékszem, hogy mi mennyibe került
"Kedves 5-ös! Az ország keleti feléből írok, és képzeld, 150 ezerért béreltem a ruhámat, plusz 30-ért a menyecskeruhámat. Nem kell lenézni az ország keleti részét, itt is ugyanolyan szalonok vannak, mint máshol. De tudatlan vagy..."
Ha már ennyire szeretsz személyeskedni, konkrétan szabolcsi vagyok, rohadt nagy családdal és tudom, hogy milyen ruhák vannak ott. Igen, van normális szalon is, de a szalonok nagy többsége az ukrán ruhákat forgalmazza. Főleg, ha nem mégy fel Nyíregyre, vagy át Debrecenbe ruháért. Ahol én lakok ott konkrétan három szalon van és csak ukrán ruhák vannak bennük, más semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!