Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiért vetted/bérelted/varr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért vetted/bérelted/varrattad az esküvői ruhád? És, hogy nézett ki?

Figyelt kérdés
én a budapesti boglárka szalon oldalán nézegettem most épp ruhákat és még jó, hogy ültem mikor láttam a 160.000 FT-os kölcsönzési díjat. (és úgy hirdetik, hogy alacsony áron)
2013. okt. 8. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja még mielőtt belekötsz, hogy hogy jön ide mekkora a családom, hát úgy, hogy nem csak a saját ruhakeresésemet éltem végig szabolcsban, hanem az összes velem egy idős lány unokatestvéremét is, vagy a fiú unokatestvérek menyasszonyainak ruhakeresését is.
2013. okt. 9. 14:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettünk sokan ennyire lepontozva?
2013. okt. 9. 15:47
 13/18 Frigg ***** válasza:
100%
Nem tudom, általában jön egy lepontozóhullám valakitől O.o
2013. okt. 9. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

12. esküvői kategóriában nem tudsz jót mondani, mert van egy-két ember, aki szerint csak az a jó, ahogy ő csinálja. Még akkor is, ha a nyilvánvaló tévedése kiüti a szemét. Vagy egyszerűen csak megsértődik és azért lepontoz.

Már várom, hogy a másik kedves szabolcsi visszatéved ide és lepontoz dacból azért, mert kiderült én is onnan való vagyok és tényleg tudom mi a kínálat a szalonokban.

2013. okt. 9. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

hasznalt oldalrol vettem de nem viselte meg senki mert rosszul rendelte a magas lany rovid lett neki.

50euro volt eskuvo 2012 ben volt.

Ha nem talaltam volna ezt akkor sima nyari ruhat vettem volna mert a ruha limit 100eurora volt kiszabva.

nem bantam meg egyszer viseltem most ott porosodik a haloban egy probababan

2013. okt. 9. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
80.000ft volt a ruha (eredeti Demetrios, kifutó modell)2012 augusztusában egy neves budapesti szalonban. Az átvarratás (nagyon nagy átalakításon esett át) 20.000 forintba került. Ha újra választanom kéne, ugyanezt a ruhát viselném. A menyecském egy 3000 forintos, Vaterás kis szatén, minőségi ruha volt.
2013. okt. 9. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves másik szabolcsi! :) Nem szoktam lepontozgatni, hülyeségnek tartom. Mint látod, én is le lettem pontozva. Ne magadból indulj ki. Egyébként pedig azért, amiért ti sz*r szalonokban jártatok, azért nem kell általánosítani. Azokban, ahol én voltam, igenis jó minőségű ruhák voltak, és nem 50 ezerért, ahogy te írod. Rossz szalonokban keresgéltetek. De hidd el, vannak azért itt is jó szalonok, de azok nyilván drágábbak is. Mindegy, te azt tapasztaltad, én pedig mást. Szerencsém volt, hogy elkerültem az 50 ezres szalonokat. Egyébként megnéztem ezt a Boglárka szalont, és tény, hogy nem a legszebb ruhák vannak benne, én a kérdező helyében más szalon után néznék, vagy varratnék.

Direkt nem írok szalonokat, mert akkor abba kötnél/kötnének bele mások.

Egyébként pedig nem személyeskedni akartam, de akkor sem helytálló, amit írtál. További szép napot!

2013. okt. 10. 08:36
 18/18 Szandy89 válasza:

az én ruhám 2010-ben ukrajnából volt! 40 ezer forint volt! kint voltunk 1 ismerősnél és 2 nap alatt a méretemre varrták! Imádtam! nem bántam meg!!!

[link]

2013. okt. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!