Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkednétek ezek után?
Most kezdtük el szervezni az esküvőnket. Étterem, zenészek, dátum stb. Amikor anyumnak megemlítettem, hogy megyünk éttermet foglalni, meg sem kérdezte, hogy mi hol mennyi, hány óra...Rosszul esett, de gondoltam olyan napja van.
Aztán haza mentünk és mondtam neki, hogy na lefoglaltuk, de megintcsak semmit nem kérdezett.
NAgyon rosszul esik a hozzáállása, mert egyébként a páromat kedvelik, tehát nem azzal van a bajuk.
Más örvend a gyermekével és érdeklődő, ő meg kb. tesz rá magasból. Ezek után mondanátok még neki valamit?
Én azt mondtam a páromnak, hogy majd ha érdeklődik válaszolok kategorikusan, röviden és kész. De többet nem hozom fel a témát...
A leendő anyósomék nagyon aranyosak velünk.
11.
Ez nem a felnövés kérdése, és nem gondolom azt, hogy egy anyától az a normális, hogy közömbös a gyereke boldogsága, élee nagy eseménye számára.
Az hogy a Te anyád is olyan volt amilyen, meg nem vigaz. S a kérdés sem ez volt.
Felnőttem és nem lakom otthon, van munkahelyem, független vagyok a szüleimtől, nem gondolom, hogy ez lenne a probléma...
Én hálás lettem volna, ha apukám nem üti bele ennyire az orrát a szervezésbe.
Képzeld, az esküvő előtti pénteken elvittük az asztali díszeket, gyertyákat, virágokat az étterembe, másnap mondja a szervező csaj, hogy este 8 körül megjelent - a tudtomon kívül - apukám, hogy csekkolja, minden rendben van-e.
Ez olyan fokú bizalmatlanság a saját gyerekeddel szemben, hogy csak na.
hát nem azért de ez a kérdés naaagyon gyerekes miért?
Mert nekem az anyukám nem kérdezgetett soha esküvőről,elmondtam mi hol lesz ő azt mondta akkor minden jól halad,de nem törte ki a lábát hogy meg tudja én meg nem is vártam el. Minek kéne még kérdeznie ha elmondtad hogy lefoglaltad, komolyan az étterem foglalásban mi lehet olyan nagyon izgalmas? Én is oda mentem kifizettük az előleget és hazajöttünk a legunalmasabb nap volt mondhatom :D
Szóval hiába is rázod itt magad hogy a te esküvőd lesz végre ne a nővéredé hanem a tied attól még nem fogsz olyasvalamiért több figyelmet kapni ami nem is nagy szám.
jaj, de cuki vagy!
Az én anyámnak az volt az esküvőszervezésnél az első, és utolsó kérdése, hogy mennyibe fog ez neki fájni, mondjuk már meg, mert akkor pár dologról le kell mondnia addig...
:)
MOndtam neki, hogy neki ez semmibe nem fog "fájni"!
Én nem pontoztam le senkit.
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!