Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotózás aznap, vagy előző nap?
Esküvői fotósként általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy a kreatív portrésorozat elkészítését a napkelte vagy a napnyugta közelébe időzítsék. Ha ez megoldható a nagy napon, akkor semmi probléma, de ha nem, akkor én inkább rászánom azt a két-három órát (vagy többet) külön napon, hogy megfelelő körülmények között dolgozhassak, minthogy lényegesen gyengébb anyagot adjak át. Ezeken az idősávokon kívül, a Nap magasan jár, hatalmas árnyékokat rajzolva ezzel az arcokra, amit persze valamilyen szinten ki lehet deríteni vakuval/derítőlappal vagy a kettő együttes alkalmazásával, de ellenfényes képek készítésére például esély sincs, ráadásul meleg van és ahol nincs árnyék ott tűz a Nap, ahol pedig árnyék van, ott túl sötét van a napsütötte részekhez képest. Ezek így együtt túl sok olyan tényezőt alkotnak, ami már a minőség rovására megy. Meg lehet oldani, de a végeredmény nem lesz ugyanolyan. Írtam erről egy BLOGbejegyzésben, akit érdekel, annak szívesen elküldöm a linkjét!:)
Sok boldogságot!
Előtte nem javaslom, mert akkor elvész annak a varázsa, hogy az esküvő napján láthatja először a vőlegény a menyasszonyt a ruhájában...
Nekünk utána hétfőn volt a "kreatív fotózás", és teljesen jó volt így, mert akkor már túl voltunk az egészen és teljesen felszabadultan tudtunk fotózkodni :)
Előző voltam :)
Aznap azért sem jó, mert akkor rengeteg időt elvesz(tek) a násznép idejőből, amíg ti fotózkodtok és rátok várnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!