Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan ússzuk meg az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ússzuk meg az esküvői többlet árakat?

Figyelt kérdés
Elképesztő egyébként, hogy ha az ember kimondja az "e" betűs szót, minden a háromszorosába kerül, a kaja, a pia, és minden szolgáltatás vagy termék. És mindent rá akarnak sózni az emberre, a welcome drinket, az esküvői tortát, a csokiszökőkutat, az asztaldíszt... nem akarjuk. Csak asztalt szeretnénk X emberre, A/B menüvel, 3 12 szeletes tortával, és CSAK azért fizetni, amit fogyasztottunk. Hogy lehet ezt értelmesen elintézni? Nem egész estés rendezvény lesz, csak pár órácskát töltenénk ott, amíg eszünk és koccintunk.

2014. máj. 20. 10:34
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Szimplán csak nem akarok összeveszni egy olyan hellyel, ahova amúgy szeretek járni, és kíváncsi vagyok, mások hogyan oldják meg. Sokat lehet egymástól tanulni. A kérdés azért van, hogy feltegyük. ;)
2014. máj. 20. 11:14
 12/29 anonim ***** válasza:
14%
még is hány évesek vagytok?
2014. máj. 20. 11:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lakodalmam otthon volt. Hagyományos, falusi lakodalmat akartam, a lányos háznál. 40-en voltunk. A vacsorát étteremből rendeltük, 1 pincér és 2 tanuló volt kint egész éjjel, mert éjfélkor is volt kaja. A 2.500 Ft/fő volt az ára. Az italt nagykerben vettük. A zenekar (2 fő) 40.000 Ft volt, vőfély nekünk se volt, mert mi sem akartuk a szívatást. A dekorációt, illetve az alapanyagot) a netről rendeltem 6.000 Ft-ért, anyósom és édesanyám segítségével díszítettük fel a sátrat. A ruhát 40.000 Ft-ért vettem a neten, az öltöny volt 50.000 Ft. A komplett költség nem volt 350.000 Ft. Ebben benne volt az örömanyák kívánságára a székszoknyák ára is, és a helyszínre kijött anyakönyvvezető is.
2014. máj. 20. 11:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Jó pap holtig tanul.
2014. máj. 20. 11:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nagyon jól jött ki. Ebéd volt, megmondtuk az étteremben, hogy esküvői ebéd lesz, hány fővel, svédasztalt szeretnénk, kérünk hozzá ajánlatot. Ajánlottak italcsomagot is, megmondtuk, hogy azt nem kérünk. Eleve szép étterem volt, szóltunk, hogy dekorosunk nincs, csak gyertyákat szeretnénk és pár idényvirágot, meg színben passzoló papírszalvétát. Az ültetőkártyákat kézzel készítettük. Meghívót nyomdában, de nagyon korrekt áron, nem velük terveztettük, egy baráttal. Tortákat egy cukrászdából rendeltünk, kérdeztük, mi mennyi, lerendeltük az x db tortát, egyik fehér haboson két állatos marcipánnal. Tudták, mire lesz, de nem erőltették, hogy valami extra áras legyen. Virágot, templomdíszt ismerős csinálta (mert ő olyan szépen köt), zenész nehezen lett, mert akit ajánlott MINDENKI, bármerre indultunk, horror összegeket kér -- bár ő jó, de nem kértünk belőle. Kalandos utakon találtunk egy nagyszerű harmonikást. Vőfély nem volt, egy barátot kértünk meg, hogy konferálgassa a legszükségesebbeket.

Frizurám úgy lett, hogy elmentem a héten előtte fodrászhoz, megmondtam, mit csináljon, egy szóval nem említettem, hogy esküvőm lesz, s mivel rövid a hajam, aznap csak én állítottam be.

A sminket nem mertem bevállalni, de találtam jófej kozmetikust, nagyon szolíd sminket csinált, mondjuk annyiért, mint bárki másnak esküvőre, egy szalonban dolgozik, nem mondhat többet, meg kevesebbet sem (próbasminkkel együtt 8 e volt).

Videót eleve nem akartunk, a fotózást pedig nászajándékba kaptuk fotós barátunktól. Eleve őt kértük volna fel kizárólag, bármennyi pénzért.

Minden zseniálisan sikerült, egyszerűen, mégis nagyon szépen. Nem azért, hogy spóroljunk, hanem mert ez ment mindkettőnk stílusához. Visszajelzésben is megkaptuk, hogy mennyire jó volt, mennyire olyan, mint mi.

Ja és az éttermi számlánál meglepődtünk, mert sokkal többre számítottunk!

2014. máj. 20. 11:31
 16/29 A kérdező kommentje:
15-ös: Az ebéd az aláírás előtt vagy után volt? :)
2014. máj. 20. 11:36
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Aláírás alatt magát az esketést érted? :) Mert a polgárit lerendeztük két tanúval, hétköznap reggel, ingyen. Mivel vallásosak vagyunk és a barátaink is, a templomi délelőtt volt, utána ebéd.
2014. máj. 20. 11:50
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen! :)
2014. máj. 20. 11:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezö, erdeklödhetsz elsö körben e-mailben is, ugy könnyebb nemet mondani. En is e-mailben inteztem, es bar igy egy picit lassabb, de leirtam, hogy mit szeretnek, es nem akadekoskodtak, probaltuk együtt kitalalni a lehetö legjobb megoldast.
2014. máj. 20. 14:25
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, én is e-mailre gondoltam első körben :) ugyanis a weboldalukon van egy ajánlatkérő form, de ott nem lehet beírni semmi extrát, csak legördülőben kiválasztani típust helyszínt stb...
2014. máj. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!