Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ússzuk meg az esküvői többlet árakat?

Nekünk nagyon jól jött ki. Ebéd volt, megmondtuk az étteremben, hogy esküvői ebéd lesz, hány fővel, svédasztalt szeretnénk, kérünk hozzá ajánlatot. Ajánlottak italcsomagot is, megmondtuk, hogy azt nem kérünk. Eleve szép étterem volt, szóltunk, hogy dekorosunk nincs, csak gyertyákat szeretnénk és pár idényvirágot, meg színben passzoló papírszalvétát. Az ültetőkártyákat kézzel készítettük. Meghívót nyomdában, de nagyon korrekt áron, nem velük terveztettük, egy baráttal. Tortákat egy cukrászdából rendeltünk, kérdeztük, mi mennyi, lerendeltük az x db tortát, egyik fehér haboson két állatos marcipánnal. Tudták, mire lesz, de nem erőltették, hogy valami extra áras legyen. Virágot, templomdíszt ismerős csinálta (mert ő olyan szépen köt), zenész nehezen lett, mert akit ajánlott MINDENKI, bármerre indultunk, horror összegeket kér -- bár ő jó, de nem kértünk belőle. Kalandos utakon találtunk egy nagyszerű harmonikást. Vőfély nem volt, egy barátot kértünk meg, hogy konferálgassa a legszükségesebbeket.
Frizurám úgy lett, hogy elmentem a héten előtte fodrászhoz, megmondtam, mit csináljon, egy szóval nem említettem, hogy esküvőm lesz, s mivel rövid a hajam, aznap csak én állítottam be.
A sminket nem mertem bevállalni, de találtam jófej kozmetikust, nagyon szolíd sminket csinált, mondjuk annyiért, mint bárki másnak esküvőre, egy szalonban dolgozik, nem mondhat többet, meg kevesebbet sem (próbasminkkel együtt 8 e volt).
Videót eleve nem akartunk, a fotózást pedig nászajándékba kaptuk fotós barátunktól. Eleve őt kértük volna fel kizárólag, bármennyi pénzért.
Minden zseniálisan sikerült, egyszerűen, mégis nagyon szépen. Nem azért, hogy spóroljunk, hanem mert ez ment mindkettőnk stílusához. Visszajelzésben is megkaptuk, hogy mennyire jó volt, mennyire olyan, mint mi.
Ja és az éttermi számlánál meglepődtünk, mert sokkal többre számítottunk!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!