Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi bevonuláskor milyen zene szólt/fog szólni nálatok? Magnóról/zongorán/orgonán játszották? Időtartamban milyen hosszúnak kell lennie?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy mennyire lehet szabadon választani a templomi bevonulós zenét. (Csak a templomi szertartás érdekel, a polgárihoz nem kell.) A válaszokat előre is köszönöm!2014. máj. 15. 14:15
11/16 anonim válasza:
Mendelssohn Nászindulóját játszották orgonán, trombitán. Gyönyörű volt, szerintem egy ilyen klasszikussal nem lehet mellé fogni.
12/16 anonim válasza:
Még nem házasodtam, de vagy a Muszorgszkij Egy Kiállítás Képei sétatémáját szeretném vagy valami Bachot. Természetesen orgonán, van szerencsére orgonaművész ismerősöm. :))
Időtartamban pedig attól is függ, hogy milyen hosszú a templom, de szerintem olyan 2 perc körüli elég. Ha van kántor, akkor ő nyilván látja, hogy hol tart a bevonulás, így tudja ahhoz igazítani a játékát.
13/16 A kérdező kommentje:
Azt a kivonulási zenének szeretnénk majd:)
2014. máj. 15. 18:34
14/16 A kérdező kommentje:
A 11-es-re írtam:)
2014. máj. 15. 18:34
15/16 anonim válasza:
Ave Maria volt, orgonán játszotta a kántor.
16/16 anonim válasza:
A tavaszi szélben amúgy a bú nem leszaggatja a fátylat, hanem földig húzza. És szerintem ebben semmi rossz nincs, mert szerintem, a zöld pántlika - könnyű gúnya a lányság gondtalanságát, egyszerűségét jelenti, a fátyol - nehéz gúnya, mert azt a bú földig húzza meg azt, hogy felnőtté válik, nem egyszerű és benne van a búcsúzás szomorúsága a szülőktől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!