Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjuk a fotós barátnőjét is?
Ha mint barátot hívjátok meg, és mellékesen fotózni fog, mert ért hozzá, igen, illik a barátnőt is hívni.
Ha azonban, mint fényképész lesz jelen, jó sok pénzért, akkor az munka, a nőnek semmi keresnivalója mellette.
Dehogy is!
Bár nem árt tisztázni,hogy egyedül jön-e. Nálunk pl. a DJ mondta,hogy ő hozza a feleségét is mindig, mert ő az aszisztencia pl. ha vinni kell a mikrofont jobbra-balra
Lehet a fotós is elviszi a barátnőjét "dolgozni" pl. cipelje a csomagot, hozza utánna az állványt stb.
Nálunk jelezte a fotós, hogy hozza, de nem mint barátnőt, hanem mint segítőt...így egyeztünk meg az árban..( végül nem is evett a lány, plusz nagyon nagy segítség volt nekem a fotózáson...)
Meghívni nem kell, nem vendég...de kérdezzetek rá, hogy hny személlyel dolgozik...
szerintem lehet közös ismerős volt akinek az esküvőlyén fotóztak is, azért lehetett ott
Esküvőjén..
Bocs csak közben akartam írni vmit a vőféllyel kapcsolatban( nalunk ő okt barát is egyben, meghívtuk a feleségét, és a gyerekeit is...)
és már a ujjam azt ütötte...csak nem oda..
;-)
:)
Köszönök mindent választ!
Nálunk is az volt, mint a 16osnál, ő tartotta a kellékeket, derítőket, "lebegtette" a fátylat.
Nekünk a lagzira nem jöttek, de ha jöttek volna, oda is hozza. Amúgy a szolgáltatókra majdnem mindenhol 50%-os árat számol az étterem. Én megkérdezném, hogy van-e segítője, vagy egyedül jön.
Hatalmas segítség egy segítő nektek is, neki is.
Nálunk pl. ő vezetett, míg a fotósunk fotózta a menetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!