Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívjuk a fotós barátnőjét is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívjuk a fotós barátnőjét is?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés abszolút nem merült fel bennünk, hisz Ő dolgozni jön, nem érne rá foglalkozni a barátnőjével. De most látom (Facebookon), hogy a fotós esküvői szezonja első lakodalmában ott volt vele a barátnője is. Szerintetek meg kéne hívjuk őt is? De végül is mi nem vendégnek hívjuk a fotóst, hanem dolgozni, amiért pénzt kap és vacsorát is, ha a barátnője is jönne, az plusz egy fő vacsoraköltség is...
2014. máj. 9. 07:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: a tévészerelő, gázszerelő, autószerelő se hozza magával a pereputtyot, mitől lenne más a fotós? Ő dolgozni megy oda, nem pedig hogy a nője ingyen bekajáljon. Mondjuk ha célozgatna rá, ajánljátok fel neki, hogy hozhatja, de akkor annyival kevesebb pénz fog kapni. Pl. ha a vacsora 15000/fő-re jön ki, akkor -18-20 ezer a fizetéséből.
2014. máj. 9. 11:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! nem hiszem, hogy célozgatni fog rá, annyira tartom normális embernek, hogy nem fogja ezt felhozni magától.
2014. máj. 9. 11:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hisz akkor elhívhatnátok a vőfély,a zenészek és a pincérek barátnőjét is.
2014. máj. 9. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha mint barátot hívjátok meg, és mellékesen fotózni fog, mert ért hozzá, igen, illik a barátnőt is hívni.

Ha azonban, mint fényképész lesz jelen, jó sok pénzért, akkor az munka, a nőnek semmi keresnivalója mellette.

2014. máj. 9. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Dehogy is!

Bár nem árt tisztázni,hogy egyedül jön-e. Nálunk pl. a DJ mondta,hogy ő hozza a feleségét is mindig, mert ő az aszisztencia pl. ha vinni kell a mikrofont jobbra-balra

Lehet a fotós is elviszi a barátnőjét "dolgozni" pl. cipelje a csomagot, hozza utánna az állványt stb.

2014. máj. 9. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Nálunk jelezte a fotós, hogy hozza, de nem mint barátnőt, hanem mint segítőt...így egyeztünk meg az árban..( végül nem is evett a lány, plusz nagyon nagy segítség volt nekem a fotózáson...)

Meghívni nem kell, nem vendég...de kérdezzetek rá, hogy hny személlyel dolgozik...

szerintem lehet közös ismerős volt akinek az esküvőlyén fotóztak is, azért lehetett ott

2014. máj. 9. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Esküvőjén..

Bocs csak közben akartam írni vmit a vőféllyel kapcsolatban( nalunk ő okt barát is egyben, meghívtuk a feleségét, és a gyerekeit is...)

és már a ujjam azt ütötte...csak nem oda..

;-)

2014. máj. 9. 15:21
 18/23 A kérdező kommentje:

:)

Köszönök mindent választ!

2014. máj. 9. 17:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is az volt, mint a 16osnál, ő tartotta a kellékeket, derítőket, "lebegtette" a fátylat.

Nekünk a lagzira nem jöttek, de ha jöttek volna, oda is hozza. Amúgy a szolgáltatókra majdnem mindenhol 50%-os árat számol az étterem. Én megkérdezném, hogy van-e segítője, vagy egyedül jön.

Hatalmas segítség egy segítő nektek is, neki is.

Nálunk pl. ő vezetett, míg a fotósunk fotózta a menetet :)

2014. máj. 9. 20:30
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is volt ilyen tapasztalat előző esküvőkön, én a menüigény leadás előtt felhívtam a vőfélyt, operatőrt és zenészt (fotós nem volt), megkérdeztem hozzák e a párjukat, nagyon jól esett nekik, megköszönték, de nem hozták, mert ,,zavarja őket a munkába" De kedves gesztusnak tartották.
2014. máj. 10. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!