Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » S. O. S. A férjem nagyon meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. A férjem nagyon meg változott s én nem bírom cérnával ha magam vagyok sírok ha vele beszélek kiabálok. Milyen gyógyszert vehetnék be? Magne B

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 14:26
 1/9 anonim válasza:
100%

Gyogyszer helyett inkabb a problema megoldasan kellene elkezdeni dolgozni...

Irj tobbet, mert ez igy keves informacio.

2014. máj. 7. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyógyszeren gondolkodj, hanem a probléma megoldáson! Miben változotta férjed? Mivel borított ki ennyire Téged?
2014. máj. 7. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik gyógyszer sem oldja meg a párkapcsolati problémáidat, szerintem más oldalról közelítsd meg a problémát. A kiinduló okot próbáld meg megkeresni/megoldani.

Gyógyszer helyett esetleg próbálj meg teát inni (pl.: citromfű). Sétálni, kibeszélni magadból a problémát.

Ide is leírhatod pontosan mi a baj! Szóval mi a férjeddel a gond? :)

2014. máj. 7. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A magne B6 sima magnézium, nem az a hagyományos értelembe vett gyógyszer, inkább vitamin. Szedd nyugodtan, ártani nem fog.

Az előttem szólóknak viszont abban igazuk volt, hogy a probléma megoldására kell törekedni, nem pedig elnyomni magadba a gondjaidat.

2014. máj. 7. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

A magne B6 helyett-Elénium, ami nyugtató! (ha már gyógyszert akarsz...)

Az előttem szólókkal egyet értek!

2014. máj. 7. 15:02
 6/9 Őszödi Ferenc ***** válasza:
50%
Xanax. Én is azon élek április 6. óta.
2014. máj. 7. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Miben változott meg?Sportolj egyet, ne gyógyszert vegyél be.
2014. máj. 7. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Felesleges gyógyszerekkel meg nyugtatókkal tömnöd magad,viszont mivel a Magne B-6 egy szimpla vitamin,így az nem árthat.Gondold át,mi az,amiben változott a férjed,és ennek mi lehet a kiváltó oka.Ha leírnád,tanácsot is könnyebben adhatnánk.
2014. máj. 7. 16:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Új munka helye lett. 2 hetente fogunk találkozni. Semmit sem hajlandó mondani amikor beszéltünk. Munkásokkal lakik. Gondoltam nőre vagy beavatásra. Az eddig normálisan viselkedő férjemet nem érdeklem. Lehet hogy ez hét megválasztja. Egyébként nagyon nem tudok aludni. Azt álmodtam hogy facebookra Fel került egy kép róla férfiakról és nőkről. Ő soha sem viselkedett így. Velem pláne. 1-2 óra alvás megyen. Nagyon szomorú vagyok.
2014. máj. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!