Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. A férjem nagyon meg változott s én nem bírom cérnával ha magam vagyok sírok ha vele beszélek kiabálok. Milyen gyógyszert vehetnék be? Magne B
Gyogyszer helyett inkabb a problema megoldasan kellene elkezdeni dolgozni...
Irj tobbet, mert ez igy keves informacio.
Egyik gyógyszer sem oldja meg a párkapcsolati problémáidat, szerintem más oldalról közelítsd meg a problémát. A kiinduló okot próbáld meg megkeresni/megoldani.
Gyógyszer helyett esetleg próbálj meg teát inni (pl.: citromfű). Sétálni, kibeszélni magadból a problémát.
Ide is leírhatod pontosan mi a baj! Szóval mi a férjeddel a gond? :)
A magne B6 sima magnézium, nem az a hagyományos értelembe vett gyógyszer, inkább vitamin. Szedd nyugodtan, ártani nem fog.
Az előttem szólóknak viszont abban igazuk volt, hogy a probléma megoldására kell törekedni, nem pedig elnyomni magadba a gondjaidat.
A magne B6 helyett-Elénium, ami nyugtató! (ha már gyógyszert akarsz...)
Az előttem szólókkal egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!