Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló alakom van, nekem alapfeltétel volt, hogy pánt nélküli ruhát nem veszek fel.
Deréktól lefelé egyébként nagyon szép a ruha, de nekem a dekoltázsa nem tetszik.
És ehhez a ruhához inkább valami egyszerű szatén bolerót választanék, nem csipkét.
Már bocsánat, de nem egy embertől, köztük esküvői ruha eladótól hallottam, hogy szerinte annak áll igazán jól a pánt nélküli ruha, akinek van mit belerakni, és van ami "megtartsa" a ruhát. Egy minőségi ruha nem csúszik le, és van kétoldalú ragasztó is a világon.
Nem azt mondom, hogy a kérdezőnek ez a tökéletes ruha, mert nem, viszont butaságot beszéltek.
szerintem nagyon mindennapi a ruha semmi elegancia vagy kulonleges dolog nincs benne
Ikbann probalj abroncs nelkulit valasz egyedi modelt ne ilyen tucatmenya tortababa ruhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!