Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptember elejére még van esély esküvőt szervezni?
Figyelt kérdés
Elég az idő hozzá?
130fős lenne
2014. ápr. 30. 13:44
21/23 anonim válasza:
Az én barátnőmnek július közepén kezdtük szervezni az augusztusi esküvőt.6 hét alatt. Nem volt összecsapott, nem is lepusztult.Nem baba miatt alakult így, a vőlegény munkája miatt nem lehetett hamarabb tudni mikor lesz szabad hétvége.
Az enyém novemberbe volt, bár már jó ideje jegyben jártunk júniusig eszünkbe se jutott szervezkedni mert csak júniusba beszélgettünk, hogy ki kellene tűzni a dátumot.
Szerintem vállalható.
22/23 anonim válasza:
Igen 4-30, 21:28, válóperes ügyvéd létemre tudom, hogy így van;) Akik több milliós esküvőt tartanak habos babos mindennel , azt hogy mi a lényege pláne nem tudva, átlag 85 %-ban az 5 évet nem érik meg...szóval tudjad csak ;)
23/23 anonim válasza:
Nyilván attól függ, hogy elválnak-e, hogy mennyit költenek. Itt az ékes bizonyíték arra, hogy a diplomától nem lesz valaki okos. Te sem vagy az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!