Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szeptember elejére még van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeptember elejére még van esély esküvőt szervezni?

Figyelt kérdés

Elég az idő hozzá?

130fős lenne

2014. ápr. 30. 13:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem szeptemberre nem, max október-november, akkor már kevesebb esküvő van, így nagyobb az esély éttermet vagy más helyet találni.

Anyakönyvvezető időpontjai is be vannak már táblázva jó előre, max hétköznap lehet nem, de gondolom a szombat lenne jó.

Mi 1 évig szerveztük a 80 fős esküvőnket.

szeptemberben foglaltuk le az éttermet és augusztusra már csak egy szabad szombat volt. júliusra egy sem. És ez vidéken volt, olyan városban ahol van kb 10 hely, ahol lehet esküvőt tartani éttermeset.

2014. ápr. 30. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Január elején álltunk neki a szervezésnek, május végén lesz az esküvőnk Budapesten.

Egyedül az étterem volt olyan, hogy volt már egy feltételes foglalás arra a napra, de szerencsére azt lemondták.

Nektek ugyanúgy 5 hónapotok van még, mint nekünk. Simán meg lehet szervezni.

2014. ápr. 30. 14:09
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk most márciusban volt az esküvőnk Pest megyében 110fővel, és szintén öt hónappal előtte kezdtünk el szervezni.

Először a helyszín-anyakönyvvezető-pap-zenekart hangold össze, a többi már a fix időponthoz jöhet.

2014. ápr. 30. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi ennél kisebb esküvőt szerveztünk így, kb májustól szeptember közepéig pár éve. Szerintem is az étterem, anyakönyvvezető az, ahol esetleg nem lesz már szabad időpont (vagy kell egy kis kompromisszum), de az összes többit simán meg lehet oldani.
2014. ápr. 30. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Picit szűk, de kompromisszumokkal nem lehetetlen. Én általában legalább egy évet szoktam javasolni a szervezésre, de ettől függetlenül lehet szerencséd. :)
2014. ápr. 30. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem van. Én 2 éve májusban kezdtem el szervezni az esküvőnket ami szeptember közepén volt megtartva:) Csak tényleg nincs túl sok idő, mi először bejártok a város éttermeit, hogy hol mikor van még hely, ez volt az első amivel kezdtünk. Jah és 134-en voltunk az esküvőn.Úgyhogy hajrá!
2014. ápr. 30. 16:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán van rá esélyed. Persze nem írtad,hogy hol házasodtok össze, de a szeptember már nem olyan zsúfolt házassságkötés szempontjából így helyet is fogtok találni.
2014. ápr. 30. 16:11
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

Az első azért lett leszavazva valószínű , mert azokat a helyeket ahol nem 1 évre foglalsz leótvarozta.

Érdekes módon mi májusban esküvőzünk és decemberben foglaltuk mégse ótvar....

Meg aztán úgyis a " mi fajtánknál" kötnek ki és elválnak akik az esküvőn nagyzolnak mivel csak a külsőségre mennek és ez a kapcsolatra is teljesen jellemző.

2014. ápr. 30. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Tudjuk-tudjuk, minden nagyzolás és mindenki el fog válni...
2014. ápr. 30. 21:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bőven van időd megszervezni :) Ha kell segítség, szólj nyugodtan! (sorrend, mit mikor stb.)

Mi szeptemberben foglaltuk le az éttermet októberre, 2 éve :) Volt előtte más opció (iskola), de utánaszámolva az étterem olcsóbbra jött ki, így oda mentünk. És mivel kisváros, nem volt torlódás, pedig nem ótvar a hely....

2014. máj. 2. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!