Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan rendeltétek az esküvői meghívóitokat?
Sajnos nekünk nagyot kellett csalódnunk.
Az eskuvoi-meghivok.hu weboldalt senkinek sem ajánlom!!!
Lassan egy hónapja rendeltük meg tőlük a meghívóinkat,amit azóta sem küldtek,az egy hetes határidőhöz képest.
Ráadásul egyetlen egy e-mail-re sem reagáltak,telefonba meg egyenesen hazudtak,megígérték múlt hét péntekre a kiszállítást,ami szintén nem felel meg a valóságnak.
Tudnátok ajánlani egy megbízható oldalt?
Mivel grafikus vagyon, én terveztem, és a volt munkahelyemen (nyomda) baráti áron nyomtattam ki.
Írj privit, ha segíthetek.
magunk készítettük..nem bíztam én sem ezekben az oldalakban, amiben igen az pedig nagyon elszállt árakon dolgozott..
viszont nem az ár miatt, döntöttünk végül úgy, hogy magunk készítjük, hanem az érzés miatt..
nagyon jó volt, és nagyon olyan lett, mint kitaláltuk, mindenki örült, hogy személyesen készítettük
mi innen rendeltük,és nem csalódtunk.
meghivodiszkont.hu
segítőkészek,gyorsak,pontosak,és a minőséggel is elégedett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!