Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Terhesen lehet egyházi esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen lehet egyházi esküvő ugyanúgy, vagy abba a pap beleköthet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 22:10
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
64%
Nem azzal van a baja senkinek, hogy együtt van a párjával az esküvő előtt, de az esküvő után is ráért volna a gyerek tervezés. Én nem állnék terhesen oltár elé. Előbb esküvő aztán gyerek. Hiába változik vagy fejlődik a világ vannak, attól még lehet tervezni, gondolkozni. Főleg a mai világban. Már nem úgy van, hogy nincs mivel védekezni. Egyik egyház vagy pap sem rajong ezért még akkor sem, ha összead és nem az a lényeg, hogy látszik vagy sem. Nem illik és nem így szokás. Aki pedig nem terhesen áll az oltár elé az nem "fanpina" vagy mit írt az a roppant kultúrált hölgy. Tisztesség és ész kérdése az egész. Ne azért vegyen el vki, mert jön a baba...
2013. ápr. 24. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:

Ot legalabb elveszik sok no megelegszik az igerettel es szul nevel gondozza az elettarsat.

Sok boldogsagot nektek isten kuldte a gyereket csak kicsit sietett a draga ezzel semmi gond.

2013. ápr. 24. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Régi kérdés de azért legyen itt egy kifejtett válasz is a kontra csoportból.

Én tényleg vallásos és hívő ember vagyok, párom detto.

Itt senkinek nem azzal volt baja hogy szexelsz házasság előtt, mert hát istenem ez van. De ha már terhes vagy és főleg ha már látszik az eléggé visszás. Ilyenkor már szinte senki sem hiszi el hogy magatokért házasodtok hanem mert biztos azért mert jön a gyerek, akkor is ha nem így van mint pl nálatok. Igazából még ez sem lenne baj részemről. Nálam klasszikus sorrend van nálatok új, nem szólunk bele egymáséba és béke van.

Ami engem konkrétan a te kérdésednél zavart az az hogy te nem vagy vallásos mégis egyházi esküvőt akarsz amit még egy kerek pocakkal is megfejelsz ami viszont elég nagy tiszteletlenség. Holtig tartó áldást akarsz amikor ezt képes vagy leírni"...a pápa vagy ki "

Bocsi de ez nagyon gáz. Házasodjatok, szüljetek gyereket de ahogy én nem fogok pl kimonóban, buddhista szokások szerint házasodni ha már sem én sem a párom nem az, úgy szerintem elvárható lenne hogy más se használja díszletnek Isten házát mert az szép meg cukcsi és lehet mutogatni.

Vagy legyél tényleges hívő és házasodj nyugodtan templomban, szentélyben, mecsetben, zsinagógában, vagy hagyd meg azt azoknak akik tényleg vallásosak és elégedj meg a polgárival egy szép helyszínen pl és ne alázd meg a templomokat és a hívőket azzal hogy vásári puccparádés körítésnek használod őket.

Ja és nem vagyok keresztény, hozzánk senki nem divatból jön házasodni, de egyik vallás se kéne hogy ennyire leértékelődjön.

2017. ápr. 10. 16:58
 24/24 Saavedro ***** válasza:
Az utolsónak maradéktalanul igaza van!
2019. júl. 2. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!