Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Terhesen lehet egyházi esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen lehet egyházi esküvő ugyanúgy, vagy abba a pap beleköthet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne lehetne egyházi esküvőd ha kismama vagy!Ez az élet egyik legszebb értelme!Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel ne figyelj rájuk!Sajnos nagyon sokan vannak ilyenek!Sok sikert!Mikor is lenne a lagzi?
2009. dec. 22. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

Tegnap 22.23 (asszem)

Miért ne lehetne rózsaszín ködben? Nyilván a legszebb napjára készül, gyermeket szeretne, ennél nagyobb öröm már nem is érhetné...

Nyilván te valami elhagyott, elvált besavanyodott ,esetleg gyerek nélküli citromarc vagy...Fájna más boldogsága...

2009. dec. 22. 14:18
 13/24 anonim válasza:
100%
Persze,hogy lehet.A plébános úr biztos,hogy nem fog belekötni,mert ez Őt nem érdekli. Sok boldogságot!
2009. dec. 23. 19:32
 14/24 anonim válasza:
63%
A pápistáknál minden kekec elképzelhető, a reformátusoknál, de főleg az evangélikusoknál ilyen gond nem lehet...
2009. dec. 23. 22:51
 15/24 anonim válasza:
88%

Jóapám második házasságából született kislyányt még a református tiszteletes sem akarta megkeresztelni (mert akkor épp nem voltak még megesküdve), az evangélikus atya meg mondta, befelé az egész család a templomba, haladjunk... A gyermeket ugyanis Isten küldte... Erről ennyit...

Üdv.:

Totis

2009. dec. 23. 23:00
 16/24 anonim válasza:
26%
Sajnos lehet, de elég vastag bőr kell annak aki úgy akar szentségi házasságot kötni, hogy előtte már paráznaságot követett el!
2009. dec. 24. 01:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én hét hónapos kismama voltam. Protestánsok vagyunk, nem volt kizáró ok.
2009. dec. 25. 19:47
 18/24 anonim ***** válasza:
lehet egyházi esküvő, de hogy a pap beleköt-e az azon múlik milyen ember. Van olyan pap, aki tényleg annak örül, hogy ugyan "parázna " voltál, de mégis Isten színe elé járulsz(- s mint tudjuk Ő megbocsát) , viszont van olyan aki bizony nem ad össze. nem egyformák . Aztán, hoyg egyházjogilag mi is van leírván azt nem tudom.
2009. dec. 26. 16:35
 19/24 anonim válasza:
Mi úgy terveztük, hogy előbb gyerek és aztán esküvő, hogy a baba is ott lehessen. Ő volt a koszorúslányom, nagyon édes volt. A pap pedig nem kekeckedett. Ő keresztelte meg lányunkat is, ráadásul akkor nem is voltunk még házasok.
2009. dec. 27. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

ki az, aki veszi a bátorságot, hogy lenézzen bármilyen terhes nőt is, aki házasodik? Miért, ti jobbak vagytok? a fenéket... A várandósság egy gyönyörű dolog... És ez, hogy "előtte paráznaságot követett el" ez a legálszentebb duma amit valaha hallottam... A mai világban alig találni olyan embert aki szűzen megy férjhez. És ha komolyan gondolják az örök hűséget, gyereknevelést, mindent, akkor nem tök mindegy, hogy az esküvő előtt pár hétter, vagy után lesz állapotos? A katolikus papok se szoktak belekötni. persze attól függ,mennyire maradi gondolkodásúak, de én még nem hallottam olyat,hogy ebből probléma lett volna.

szóval kedves kérdező, legyél büszke arra hogy babát vársz, és ne szégyenkezz,mert ebben semmi szégyelni való nincsen.

2011. máj. 18. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!