Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után mennyivel kaptátok meg a képeket?
Figyelt kérdés
Mi lassan 2 hete várunk rá. Egy barátom csinálta, akinek nagyon szeretem a munkáját - csak nem egy Villám Vili. Fizettünk is neki (tényleg, ti mennyit?), a párom nem érti, mi tart ennyi ideig. Én sem. Azt mondja, kb. 1000 kép lett, az eltart egy darabig. Mi tart addig? Nem akarok vele veszekedni, de nem értem.2014. ápr. 16. 15:33
11/17 A kérdező kommentje:
Ok. ezt köszi, mondjuk ő nem profi, a képek is (ma kaptuk meg) 5-ös skálán 3,5-ösek.
A 600 ezer szerintem alapos lehúzás.
2014. ápr. 17. 21:15
12/17 anonim válasza:
A Boss öltöny lehúzás? A Ferrari lehúzás? A Vertu lehúzás? A Premium szolgáltatás/termék nem lehúzás. Aki ennyiért dolgozik annak legalább 200ezer a költsége. :)
13/17 anonim válasza:
A mi esküvőnkön a férjem egyik barátja fotózott. Ő is fotós, ebből él. kb 2-300 képet csinált, baráti alapon, nem kért érte pénzt. Vendégként ott volt az ebédnél is. Ők beszélték meg ezt így ketten.
Decemberben volt az esküvőnk, és februárban kaptuk meg a képeket.
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem lehúzás.
2014. ápr. 18. 16:03
15/17 anonim válasza:
Akkor valószínűleg mást értesz lehúzás alatt mint amit a szó jelent. Egyébként egy kollegina levezette egyszer egy posztban, talán a Facebookon, hogy egy amerikai esküvőfotós (középátlag) 2,5M Ft-nak megfelelő USD-ért fotózik egy egész napos esküvőt (full csomag, fotókönyvekkel, stb...), mire mondták neki, hogy igen ám, de az átlagfizetés mennyivel magasabb. Erre a kollegina visszaosztotta az átlagfizetés arányában ezt az összeget és pont ez a 600 ezer forint körüli összeg jött ki. Az átlag középkategória ennek kb. a harmadáért dolgozik ma itthon úgy, hogy a felszerelést világpiaci áron kell megvennie (értsd az USA-ra pozicionálják az eszközök árait, egy felső kategóriás fényképezőgépváz 3-6000 USD-nél indul, ebből kettő kell, objektívpark még kétszer ennyi és akkor nem számoltunk akkumulátorokat, memóriakártyákat, vakukat, vakuvezérlőket, fénylágyítókat, állványokat, informatikai hátteret és még lehetne sorolni). Könnyű rámondani valamire, hogy lehúzás, ha nem látod, hogy milyen anyagi illetve erőforrásbeli befektetés van mögötte.
16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, mindent meg lehet magyarázni, de az életben rengeteg a lehúzás, a túl drága dolgok, és ezt attól függetlenül így gondolom, hogy "ilyen az élet", és hogy gyakorlatilag a legtöbb területen érvényesül. Elgondolkodom azon, hogy szinte egy komplett (szerényebb) esküvőt ki lehet hozni 600 ezer forintból, és igen, sokallom. Ami viszont a lényeg: akinek megéri annyiért, kéri, akinek nem, az nem. Én az utóbbiak közé tartozom, ettől még elfogadom, ha más nem.
2014. ápr. 19. 11:32
17/17 anonim válasza:
Ezek amiket leírtam, sajnos tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!