Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után mennyivel kaptátok meg a képeket?
miért nem a fotósotokat kérdezed ?
2014. ápr. 16. 15:36
kb 2000 képet csinált a fotós, ebből 1500 kaptunk meg dvd-n, egy 8 perces slide showal. Két hetet vártunk, ebből egy hét volt a nászút, így az fel sem tűnt.
100.000 fizettünk
2014. ápr. 16. 15:37
Jó munkához idő kell.
1000 képet kiválogatni, megvágni, beállítani a színeket, kicsit javítani rajta, a fontosabbakat kiretusálni elég nagy munka. És igen, miért nem kérdezed meg tőle?
Üdv, egy fotós
2014. ápr. 16. 15:39
6 hét
De tuduk előre, hogy ennyi lesz..
Egyszt van tapasztalat, másrészt a férjem is fotózik,tudja menyi utómunkával jár ennyi kép kidolgozása ( nem a retusálás)
Mivel 3 hétig tartott míg a nászút..stb lement.. Gyorsan telt.. (A vendégek türelmetlenebbek voltak:))
Minimum 3 hetig el szokott tartani, hiszen nem csak az adott esemény képeivel kell dologozni, hanem más ügyfelei is vannak a fotósnak..de ez a minimum..akkor van másképp, ha nincsen megrendelése, és vanideje csak a. Kpekkel dolgozni... gondolom nem csak a ti képeitek vannak neki se.
110e volt akciósan
2014. ápr. 16. 15:49
5/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de mindig mond valamit. Kíváncsi vagyok, nincs sok esküvői tapasztalatunk :-).
Kb. egy hónap volt, 300 képet kaptunk (nem volt lagzi, csak ebéd, szóval nem tudott több ezret fotózni :) ), minden volt utómunka, retusálás stb. Jó munkához idő kell, ráadásul mi szezonon kívül házasodtunk (március), szóval ha nyáron esküdtünk volna, tuti több idő lett volna. 80-at fizettünk (kreatív+készülődés+szertartás+csoportos képek+az ebéd eleje), tavaly házasodtunk.
2014. ápr. 16. 16:48
Van olyan is, hogy utómunka, ennyit kell megértened. Az 2 hét, egy hónap.
2014. ápr. 16. 16:59
Persze, ha meg 5nap után odaadná és silány lenne az utómunka, akkor az lenne a baj...
2014. ápr. 16. 17:56
9/17 A kérdező kommentje:
Na most tájékozódni szerettem volna, úgyhogy fel tudom fogni az értelmes válaszokat, de mindig akadnak fogadatlan pedagógusok...
Esküvői fotográfus vagyok (főállás, ebből élek). Évente 15-20 esküvőt fotózom (többet azért nem mert nem szeretném, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen). A szerződésben 60 nap az átadási határidő, ezt jellemzően nagyjából tartani tudom. Átlagosan 45-90 nap átadási határidővel dolgoznak a kollégák is. Egy átlagos esküvői képanyag minőségi szelekciója, feldolgozása, ha szükséges retusálása, a késztermék (DVD Lemezek, fotókönyvek) előállítása átlag 100-120 óra utómunkát igényel. Ha ezt leosztod 8-al megkapod, hány munkanapot tölt vele (most tekintsünk el attól, hogy szezonban 16-20 órákat dolgozunk, hogy tartsuk a határidőket, hiszen minden szombaton esküvő, sőt van, hogy pénteken vagy hét közben is). Árakat tekintve pedig valahol 100-120.000 Ft-nál indulnak azok akiknek már ér is valamit a munkája, a határ pedig a csillagos ég, tudok kollégáról aki 600.000 Ft-ot kér egy egész napos esküvőért és tele a naptára és nem, nem lehúzás.
2014. ápr. 17. 19:49
Kapcsolódó kérdések: