Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő után mennyivel kaptátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után mennyivel kaptátok meg a képeket?

Figyelt kérdés
Mi lassan 2 hete várunk rá. Egy barátom csinálta, akinek nagyon szeretem a munkáját - csak nem egy Villám Vili. Fizettünk is neki (tényleg, ti mennyit?), a párom nem érti, mi tart ennyi ideig. Én sem. Azt mondja, kb. 1000 kép lett, az eltart egy darabig. Mi tart addig? Nem akarok vele veszekedni, de nem értem.
2014. ápr. 16. 15:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
miért nem a fotósotokat kérdezed ?
2014. ápr. 16. 15:36
 2/17 anonim ***** válasza:

kb 2000 képet csinált a fotós, ebből 1500 kaptunk meg dvd-n, egy 8 perces slide showal. Két hetet vártunk, ebből egy hét volt a nászút, így az fel sem tűnt.

100.000 fizettünk

2014. ápr. 16. 15:37
 3/17 anonim ***** válasza:

Jó munkához idő kell.

1000 képet kiválogatni, megvágni, beállítani a színeket, kicsit javítani rajta, a fontosabbakat kiretusálni elég nagy munka. És igen, miért nem kérdezed meg tőle?

Üdv, egy fotós

2014. ápr. 16. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:

6 hét

De tuduk előre, hogy ennyi lesz..

Egyszt van tapasztalat, másrészt a férjem is fotózik,tudja menyi utómunkával jár ennyi kép kidolgozása ( nem a retusálás)

Mivel 3 hétig tartott míg a nászút..stb lement.. Gyorsan telt.. (A vendégek türelmetlenebbek voltak:))

Minimum 3 hetig el szokott tartani, hiszen nem csak az adott esemény képeivel kell dologozni, hanem más ügyfelei is vannak a fotósnak..de ez a minimum..akkor van másképp, ha nincsen megrendelése, és vanideje csak a. Kpekkel dolgozni... gondolom nem csak a ti képeitek vannak neki se.

110e volt akciósan

2014. ápr. 16. 15:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, de mindig mond valamit. Kíváncsi vagyok, nincs sok esküvői tapasztalatunk :-).
2014. ápr. 16. 16:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Kb. egy hónap volt, 300 képet kaptunk (nem volt lagzi, csak ebéd, szóval nem tudott több ezret fotózni :) ), minden volt utómunka, retusálás stb. Jó munkához idő kell, ráadásul mi szezonon kívül házasodtunk (március), szóval ha nyáron esküdtünk volna, tuti több idő lett volna. 80-at fizettünk (kreatív+készülődés+szertartás+csoportos képek+az ebéd eleje), tavaly házasodtunk.
2014. ápr. 16. 16:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy utómunka, ennyit kell megértened. Az 2 hét, egy hónap.
2014. ápr. 16. 16:59
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ha meg 5nap után odaadná és silány lenne az utómunka, akkor az lenne a baj...
2014. ápr. 16. 17:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Na most tájékozódni szerettem volna, úgyhogy fel tudom fogni az értelmes válaszokat, de mindig akadnak fogadatlan pedagógusok...
2014. ápr. 16. 18:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Esküvői fotográfus vagyok (főállás, ebből élek). Évente 15-20 esküvőt fotózom (többet azért nem mert nem szeretném, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen). A szerződésben 60 nap az átadási határidő, ezt jellemzően nagyjából tartani tudom. Átlagosan 45-90 nap átadási határidővel dolgoznak a kollégák is. Egy átlagos esküvői képanyag minőségi szelekciója, feldolgozása, ha szükséges retusálása, a késztermék (DVD Lemezek, fotókönyvek) előállítása átlag 100-120 óra utómunkát igényel. Ha ezt leosztod 8-al megkapod, hány munkanapot tölt vele (most tekintsünk el attól, hogy szezonban 16-20 órákat dolgozunk, hogy tartsuk a határidőket, hiszen minden szombaton esküvő, sőt van, hogy pénteken vagy hét közben is). Árakat tekintve pedig valahol 100-120.000 Ft-nál indulnak azok akiknek már ér is valamit a munkája, a határ pedig a csillagos ég, tudok kollégáról aki 600.000 Ft-ot kér egy egész napos esküvőért és tele a naptára és nem, nem lehúzás.
2014. ápr. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!