Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényemmel azon gondolkozunk hogy lehetséges e az hogy a templomi esküvő után rögtön lehetséges e a 8 hónapos kislányunk keresztelésének is a megtartása?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 13:29
11/14 Szilágyi Bernadett válasza:
Már bocs, de nem álszent egy kicsit? Hogy tartassz úgy templomi esküvőt, hogy már van gyereked?! Ha annyira vallásos lennél, akkor Isten előtti fogadalmad előtt minimum nem szültél volna. Mondom ezt úgy, hogy én magam nem vagyok vallásos, ellenben zavar a divatból templomi esküvőzés. Ha templomit akarsz, akkor ne csak egyszer fizesd le a papot, hanem vedd komolyan.
Mellesleg a 6-os válaszolót is kár volt lehúzni, jogos volt a felvetése.
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Kíváncsi lennék hogy a mai világban ki házasodik szűzen. És ha már ott tartok hogy meg lettem áldva egy gyermekkel akkor miért ne lennék vallásos. Jobb lett volna ha arra gondolok hogy gyorsan elmenjek abortuszra hogy ne nézzenek le? Vagy csak azért kapkodjam el ez esküvőmet hogy terhes lettem ez az álszentség szerintem. És amúgy sem engedhetjük meg magunknak az hogy 1 hónap alatt 2-3 vendég fogadást tartsunk és a vidéki rokonok sem engedhetik meg az maguknak hogy ennyiszer feljöjjenek hozzánk és így is minimálisan tartjuk a költségeinket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 29. 09:52
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, hogy alakult a helyzet? Megengedték? Mert mi is így tervezzük, hogy a templomi esküvő után rögtön azon a szertartáson belül kereszteljük a gyereket. (tulajdonképpen nálunk fordított a helyzet, mert mi nem akartunk templomi esküvőt, de sok heleyen a gyereket csak akkor keresztelik meg ha a szülők egyházilag is házasok)
14/14 A kérdező kommentje:
Templom és plébános függő. Sokat kell érte járkálni hogy meglegyen találva az a templom ahol rábólintanak.
2014. máj. 29. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!