Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A karikagyűrűnk fehér és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karikagyűrűnk fehér és sárgaarany rész között nincs különbség. Mi történt?

Figyelt kérdés
A karikagyűrűt három hónapja húztuk fel, az eljegyzésen. A modellt vegyes aranyból választottuk: a két szélső része sárga arany, középen pedig egy vastagabb fehérarany-csík fut. Az idő elteltével azt vettük észre, hogy egyre kevésbé látszik a különbség a két sáv között, az összhatás pedig valahol a sárga és a fehérarany között van. Jelenleg már teljesen egyszínűnek tűnik. Mi lehet az oka?
2014. ápr. 14. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vigyétek vissza az ékszerésznek, kíváncsi vagyok mit fog mondani.
2014. ápr. 21. 22:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Visszavittem és azt mondták, hogy a fehér rész az csak fújtatott, mint az összes többi gyűrű esetében. Az igazi ötvösmunka már nem ez a kategória. A teljes fehérarany (így például a köves gyűrűm) azért marad több ideig fehér, mert azt teljesen bele tudják mártani abba az XY folyadékba és több ideig tudják benne hagyni. A karikagyűrűvel (aminek ugye a két szélső sávja sárga, csupán a közepe fehér) ugyanezt nem lehet megtenni, mert ugye akkor a sárga aranyt is érné a szer, így azt csak átkenik középen... A kenés és az áztatás közötti különbség adja a két gyűrű színének tartóssága közötti különbséget is :(
2014. ápr. 24. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

ezért kérdeztem az árát...

:(

2014. ápr. 24. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!