Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvehet egy no fehér ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvehet egy no fehér ruhát az eskuvojére, ha már élt más valakivel élettársi kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi ciki. Most mész előtte férjhez, gyereked sincs. Manapság a 3 gyerekes anyák is mirtuszban, fátyolban esküdnek.
2014. ápr. 11. 15:56
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Nyugodtan felvehet, nem a középkorban élünk. Azt vesz fel, ami neki tetszik, és kész.
2014. ápr. 11. 17:33
 13/20 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem különbséget kellene tenni aközött,hogy polgári vagy egyházi esküvőről beszélünk. Mert ugye Isten színe előtt ártatlanok vagyunk, fehér ruha miegymás. Polgárin már szabadabbak az előírások,mind papíron,mind fejekben.

Az is más,ha valaki élettársi kapcsolatban élt (gyerek nélkül) és az is (ha gyerekkel) szerintem. Arról nem is beszélve,ha újraHÁZASodásról van szó. Újraházasodás esetén Én nem vennék fel fehéret. TALÁN kivétel lenne ezalól,ha a házasság a férj miatt ment tönkre (mondjuk megcsalt...stb.)Akkor se vennék fel,ha mondjuk tudni való rólam,hogy a falu r.i.b.a.n.c.a vagyok meg hasonlók . Akkor elég nevetséges. Élettársi kapcsolat gyerekkel...szerintem megint csak nem vennék fel. Ha élettársi,de nincs gyerek,akkor miért ne?

2014. ápr. 11. 18:05
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Felvehet. Az eskuvo eleted egyik legboldogabb napja(jo esetben). A szerelmeddel kotod ossze az eleted. Ha ehhez a naphoz feher ruhat almodtal magadnak akkor viselj azt. Ez az az alkalom amikor tenyleg csak rajtad mulik..kislanykorodban habos babos feher ruharol almodoztal akkor nehogy mar azert ne vedd fel mert nem illik vagy tudom is en..

en 27 eves vagyok. Van egy kisfiam. Jovore lesz eskuvonk. En nem feherben leszek mert nem akarok. Ennyi!! Tuti nekem azert suttognak majd a hatam mogott mert nem feher a ruha..ha feher lenne azert mert mit kepzelek magamrol hogy kisgyermekes anyakent feherbe mereszelek menni..persze ezeket sem a barataimrol sem a csaladomrol nem tudom elkepzelnu de biztos lesz nehany tavoli "jo barat" aki ugyis vmit kitalal hogy belem kosson.

2014. ápr. 11. 22:04
 15/20 H_Vivien ***** válasza:
100%
7/14, a párom is így gondolta, mégis készülünk az esküvőre. Sajnos vannak dolgok, amiket utólag máshogy lát az ember, hiába vannak elvei. Szerintem mindneki abba megy férjhez, amiben akar. Nem a múlt században élünk. Szép esküvőt, és sok boldogságot! :)
2014. ápr. 12. 07:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Látom nektek semmi se szent...Èn házasságon kivül nem is szülnék gyereket...fattyút. Na? Ez a válasz jobban tetszik mint az előző. Értetlen bagázs. -.-'
2014. ápr. 14. 13:02
 17/20 H_Vivien ***** válasza:
100%

Maydy4, Te mekkora egy álszent ember vagy, Jééézusom. Talán akkor vennél fel fehér ruhát újból, ha a férj miatt menne tönkre a házasság és azért lenne válás? Javíts ki, ha tévedek, de nem úgy szól az "IGE", hogy amit Isten összeadott, azt ember szét nem választhatja? Akkor mégis, hogy képzeled, hogy elválnál? Meg kellene bocsátanod, hiszen az olyan szentfazekak, mint Te jóságosak és megbocsátók. Csak így felrúgnád, amit a Te Istened összeadott? Gyalázat, a pokolban fogsz égni ezért az tuti :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Fattyú? Te nem tudod, hogy miről beszélsz ember. Hogy írhat le ilyet valaki?! Tudod... Én úgy gondolom, hogy ez az igazi szégyen, hogy ilyet le mersz írni, nem pedig az, ha valaki fehér ruhában megy férjhez.

2014. ápr. 15. 11:11
 18/20 KovA1963 ***** válasza:
47%

Azt csinál amit akar, de egyes nézetek szerint nem illik.

Egyéni döntés kérdése.

Az esküvőt az ember nemcsak magának csinálja, hanem a menyasszony és vőlegény rokoni ismerősi közösségének is.

Ennek alapján kell mérlegelnie hogy csinálja.

Vehet fehér ruhát legföljebb valakinek nem teeccik.

Úgy kell neki, megérdemli.

Avagy ne provokáljuk mások hülyeségeit örüljön mindenki.

Szóval mérlegre kell tenni mit akarunk oszt a többi már időjárás - nem rajtunk múlik, legföljebb megázunk.

2014. ápr. 16. 11:12
 19/20 f.luca válasza:
Sztem igen!
2014. máj. 2. 21:11
 20/20 zabmester ***** válasza:

"Látom nektek semmi se szent...Èn házasságon kivül nem is szülnék gyereket...fattyút."

Maydy4, fattyú a jó édes anyád, ha már te meg csak az ilyen stílusból értesz.

2014. máj. 2. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!