Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvennétek magassarkút, ha a vőlegény eleve alacsonyabb nálatok?
Vőlegényem 5 cm-rel alacsonyabb nálam (én 165 cm vagyok, szóval nem egy amazon). Megtaláltam álmaim menyasszonyi cipőjét, ami sajnos nagyon drága. További kutakodás után találtam egy hasonlót hatod annyiért, aminek rettenetesen megörültem, meg is vettem, gondolván, annyira nem lesz gáz a magasság. Hát csalódnom kellett. Vőlegényem azt mondja, őt nem zavarja, az ő cipőjének is van egy kis sarka, meg csak nagyon szűk család jön, előttük nem ciki. Na jó, ez a cipő 8 cm sarkú az övé meg vagy 2, mindennel plusz erős jóindulattal 3. Akkor is 10-11 cm különbség lenne.
Most ez elég komikus, ha jól belegondolok, sőt viccelődtünk is azzal, hogy veszünk neki kalapot :) De komolyabban belegondolva csak vissza kéne vigyem ezt a cipőt és keresni egy másikat. Szerintetek?
Barátnőm 175 centi,a férje meg 160 .. gondolhatod . De nem zavarja őket egyáltalán... az esküvői képeken a pasi bújik a csaj karjaiba és ennyi:)
én amúgy a helyedben laposabb cipőt vennék. Bár attól függ mennyi van az esküvőig. A ruhát nem lehet már lecserélni?
Amúgy én lapos sarkúban voltam, mert magasban nem tudok járni.. pedig a férjem 15 centivel magasabb alapból. Szóval szerintem nem fontos a magas sarok.
Na, csak nem lógunk annyira ki a sorból! :)
Köszi mindenkinek, ma visszavittem a cipőt, lesz alacsonyabb, de nem lapos. Az teljesen hazavágná a ruhát. Ha majd ezzel megszínesítjük néhány ember napját, akkor még a napi jócselekedet is meg lesz. :)
Hát ha nem zavar az sem, hogy az esküvői fotókon is nagy lesz a különbség, akkor ne vegyél másikat. Én biztos vennék.
Itt találsz hasznos válaszokat a hol-ra:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
"Bár azt írod, őt nem zavarná, nagyon röhejesen néznétek ki."
Nem gondolom, hogy röhejes lenne, ha a menyasszony alapból magasabb a vőlegénynél. Magadat minősíted, ha szerinted ezen röhögni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!