Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvennétek magassarkút, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvennétek magassarkút, ha a vőlegény eleve alacsonyabb nálatok?

Figyelt kérdés

Vőlegényem 5 cm-rel alacsonyabb nálam (én 165 cm vagyok, szóval nem egy amazon). Megtaláltam álmaim menyasszonyi cipőjét, ami sajnos nagyon drága. További kutakodás után találtam egy hasonlót hatod annyiért, aminek rettenetesen megörültem, meg is vettem, gondolván, annyira nem lesz gáz a magasság. Hát csalódnom kellett. Vőlegényem azt mondja, őt nem zavarja, az ő cipőjének is van egy kis sarka, meg csak nagyon szűk család jön, előttük nem ciki. Na jó, ez a cipő 8 cm sarkú az övé meg vagy 2, mindennel plusz erős jóindulattal 3. Akkor is 10-11 cm különbség lenne.

Most ez elég komikus, ha jól belegondolok, sőt viccelődtünk is azzal, hogy veszünk neki kalapot :) De komolyabban belegondolva csak vissza kéne vigyem ezt a cipőt és keresni egy másikat. Szerintetek?

2014. ápr. 1. 22:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én csak 2cm vel vagyok magasabb a páromnál, de engem már az is zavart :D én laposban voltam.. azért 11 cm különbség már nagyon sok :)
2014. ápr. 2. 07:59
 12/25 anonim ***** válasza:
Egymagasak vagyunk a barátommal, de sosem hordok magassarkút, mert viccesen festünk úgy. Szerencsére alapból utálom is a magassarkúkat, tehát nem nagy veszteség számomra. :)) Èn biztos laposat vennék, ami hosszú ruhában úgysem látszik.
2014. ápr. 2. 08:52
 13/25 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy jól érezzétek magatokat, felszabadultan tudjatok viselkedni az esküvőn, mind a ketten. Ha úgy érzed téged ebben egy kicsit is zavar a magasságkülönbség, akkor vegyél inkább másik cipőt.
2014. ápr. 2. 09:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Lehet kapni lapos talpu de hegyesebb orru cipot.az hasonloan elegans mint egy torpe sarok. sztem a belinkelr cipo a teljesen kerek orra miatt eleve nem elegans. En ket cm-rel vagyok kisebb mint a baratom ezert ha ki kell oltozni hegyesorru cipot veszek
2014. ápr. 2. 09:07
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

1: a hajam ki lesz engedve, nem bírom a kontyokat.

2: nem szeretem a hegyes orrú cipőket, plusz se a ruhámhoz se a személyiségemhez nem mennek :) A hegyes orrúak számomra túl kemény benyomást keltenek.

3: nem hosszú a ruhám, szóval látszana ha lapos a cipő.

Aki azt tanácsolta, hogy hagyjam ott a magassága miatt, az remélem, viccelt :D 5 évig nem zavart, eztán se fog. Szerintem nem ez határoz meg egy embert.

Ma visszaviszem a cipőt és keresek egy 2-3 cm sarkút, mivel rajta is kb ennyit fog emelni a sajátja. 10-11 cm elég mókás lenne egy esküvőn. :D

2014. ápr. 2. 09:50
 16/25 anonim ***** válasza:

Igen, felvenném. Sőt, fel is vettem:) Én is öt cm-rel vagyok magasabb a páromnál, a hajam pedig kontyban volt.

Minket abszolút nem zavart. Megszoktuk, hogy én vagyok a magasabb (egyébként is szoktam magassarkút hordani), a rokonság is tudja, látja, hogy én vagyok a magasabb, nem akartunk az esküvőn ezen parázni.

Annyit csináltam, hogy fényképezésnél egy picit rogyasztottam a térdemet (a ruhától ez abszolút nem látszott), így a legtöbb képen kb. egyforma magasak vagyunk.

2014. ápr. 2. 10:10
 17/25 anonim ***** válasza:

Imerős párnál a csajszi majdnem egy fejjel magasabb a srácnál, magassarkú nélkül. legalább 10 éve együtt vannak. Ezt csak arra, hogy rózsaszín köd, meg elmúlik.

Ha titeket nem zavar, én felvenném. :)

2014. ápr. 2. 10:30
 18/25 anonim ***** válasza:
Én erre a problémára mindig nagyon odafigyelek a hétköznapokban is, nehogy az esküvőn. Nem is kérdezem meg a férjem hanem tudom alapból hogy nem veszek 10 centis sarkú cipőt mert akkor már nem jó.
2014. ápr. 2. 12:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem. Bár azt írod, őt nem zavarná, nagyon röhejesen néznétek ki. Jó, a magasság egy dolog - az én párom is kb. ennyivel alacsonyabb -, de nem.

Mondjuk én alapból lapos talpút keresnék, mert abban nem rhad le a lábam két percen belül.

2014. ápr. 2. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
En tutira felvennem. Egyreszt mert ez a legszuperebb nap sz eletedben es mindenki megerdemli, hogy hercegno legyen egy napra. Plusz nezd csak meg a sztarokat, kifejezetten presztizs kerdest csinalnak belole, hogy magasabb parjuk legyen:) ( Tom Cruise vagy Steven Tyler) szerintem kovetendo pelda:) Sot biztos vagyok benne, hogy a ferjed is dagadni fog a buszkesegtol, hogy egy igazan dogos es "magad" feleseget talalt. Osszessegeben en ra is tennek egy lapattal. (Multkor pl azt olvastam, hogy Schobi Nobi kifejezetten keri, hogy a Reka jo magas sarkut vegyen fel, mert igy buszkelkedhet vele megjobban:)) Szoval szerintem hajra. Lapos sarkuban nem az igazi egy menyasszony, es ez a ti napotok!
2014. ápr. 2. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!