Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zenekarnak, vőfélynek és fotósnak is külön meg kell teríteni az asztalhoz székszoknyával stb? Vagy Ők majd amikor tudnak esznek-isznak külön asztalnál?
érdemes külön, emrt ők nem abban az ütemben kapják meg jó esetben az ételt, hiszen nekik hamarabb kell készen lenniük, mint a vendégeknek..
a vőfély ilyenkor nem szokott enni, hiszen neki feladatai vannak, a fotós is csak egy kér falatot bekap...persze a fotós nem azt fotózza, hogy ki hogy eszik..de általában szoktak a vőfélyek ilyenkor sztorizni a fogások közt..
tehát külön asztalt terítettünk a zenekar mellett...
/ vőfély nem evett, csak este sütit/
Én eddig kétféle lagziban voltam. Ahol a vacsora alatt is volt zene, ott nem evett a zenekar. Vőfély, fotós, fodrász, stb. ugyanúgy a vendégekkel evett. Ha kör asztalok voltak, akkor egy külön asztalnál. Ha pl. U alak, akkor az U végén, a pártól legmesszebb.
Ha nem játszott a zenekar vacsora alatt, akkor ők is vacsoráztak.
12-es, és akkor ők pizzát rendeltek, vagy az otthonról hozott szendvicseket majszolták? Vagy esetleg elvártad, hogy kaja nélkül vigyék végig a bulit...
Ritkán mondom azt, hogy parasztság, de amit te csináltál, barátom, na az oltári nagy parasztság volt...
Nálunk külön asztal volt számukra
Egyébként a lényeg, hogy tudják, hogy kapnak-e vacsorát vagy sem, azért erre számítani kell, hisz akkor hoznak magukkal kaját.
Én is bunkóságnak tartom nem megvendégelni őket.
Esküvőfotósként arra szoktam kérni a párokat, hogy egy légtérben ehessek velük és a násznéppel. Jellemzően könnyen megtalálom a közös hangot a többi vendéggel és ha arról van szó, hogy olyan pillanatot látok (például előfordult, hogy a tányérkocogtatásra a két tanú kezdett vad csókcsatába - holott amúgy semmi közük nem volt egymáshoz - csak, hogy az ifjú pár végre nyugodtan ehessen) szó nélkül felállok és lefotózom, de ezt csak akkor tudom megtenni, ha ott vagyok. A zenekarnak talán jobb ha külön ülnek, nekik talán kell is az a fél óra pihenő, nyugiban, de erről inkább egy zenész kollégát kellene megkérdezni. A legjobb amit tehetsz, hogy felhívod egyenként a szolgáltatóidat és leegyezteted velük, hogy nekik mi a kényelmesebb, így nem tudsz mellélőni.
Sok boldogságot! :)
@12: Próbáltál már 16 órákat végigdolgozni étlen-szomjan? A fotós sokszor már a készülődést is fotózza (mondjuk reggel hét órától) és a menyecsketáncnál még ott van (mondjuk éjjel egykor). Ez a munka folyamatos koncentrációt igényel, tettre késznek kell lenni, meg kell tudni oldani éles helyzeteket, ez pedig még akkor is megterhelő és nehéz ha amúgy nem vagy éhes, nem vagy szomjas, nem fázol és nincs nagyon meleged, tehát megvan az alap komfortérzeted. Nekem benne van a szerződésemben, hogy a pár köteles nekem és az asszisztensemnek alkoholmentes italfogyasztást és hat órát meghaladó megbízás esetén ételt biztosítani. Érdekes módon eddig még senki nem akadt fent ezen, sőt általában szívesen látnak a vendégeikkel egy asztalnál.
13-as vagyok..a különt nem úgy értettem, hgy teljesen külön helyen, hanem egy külön asztalnál, csak anyora, hogy ne legyen zavaró, hogy mi még csak a levest esszük a szolgáltatóknál pedig már ott van a főetel is...
A dotós is evett:) rájöttem, ogy bénán fogalmaztam..tehát az vota. Lényeg, hogy ő gyakran felugrált..tehát egesz mas ütemben fogyasztotta az ételt..
Plusz az u alakű ültetesben szerintem valahgy nincs helyük (akarmenny is csíptem a fotósukat, viszont körasztaloknál simán a legszelső asztalt nekik terítettem volna, nem teljesen külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!