Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom fényképen lát menyasszonyi ruhában, babonának számít?
Nem a ruhán múlik, ezt is elhiheted!:)
Egyébként amikor én a menyasszonyi ruhámat vásároltam, konkrétan a párom ott volt velem és látta ő is a ruhát, amit később megvásároltam. Igaz, nem rajtam, de látta. Utána mentem vissza anyukámmal megvenni, akkor próbáltam fel. Egyébként nemsokára ünnepeljük az 5. házassági évfordulónkat.:)
Engem nem a babona, ami befolyásolt, csak azt szerettem volna, ha a párom akkor, a nagy napon látna a ruhában, kellő frizurával, sminkkel, stb.
De ha te hiszel a babonában, akkor ne mutasd meg neki. De tényleg nem ezen múlik. Csak is kettőtökön, hogy meddig lesz tartós a házasságotok!:)
Sok boldogságot egyébként.:)
jajjjaj..
velem ott volt a vőlegény amikor kiválasztottam
(a szalonban kérdeztem ez mennyire gyakori, azt mondták, hogy gyakoribb mint a menyasszonyok bevallják:P)
a babona hülyeség..
szép ha akkor lát előszőr...de igazából most visszanézve is egészen másképpen állt rámigazítva, és frizurával, sminkkel..úgyhogy nem számít
" Mert akkor az esküvőn nem sírná el annyira magát."
Szerinted bárki is egy ruha miatt sírja el magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!