Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben menjek férjhez? :-)
Szép nadrágkosztümhöz mit szólsz? De azt vedd számításba, hogy a templomban elég hideg van már, szóval kabát biztosan kell rá.
Vagy mit szólsz ehhez? Nekem tetszik, biztos van valami ilyen kölcsönzőben is :) Attól hogy én még nem láttam, de én nyáron mentem férjhez. [link]
Itt van hátulról is: [link]
valamilyen szép alkalmi ruhában, de semmiképp sem kosztümben, nem egy üzleti tárgyalásra mész.
a nadrágos variációt meg végképp felejts el, kivéve, ha egy szemernyi nőiesség sincs benned.
Húha! Ezek szerint akkor én vagyok a megtestesült anti-nő. Szoknya ugyanis utoljára majd' 20 éve, a ballagásomon volt rajtam:-))))
Egyébként nagyon csinos, amit belinkeltél!
1. vagyok
Ízlések és pofonok...szerintem egy nő nadrágkosztümben is lehet nagyon csinos.
A "fehér menyasszonyi nagyruha kizárt!!!" gondolom, mert azok nyárra valók nem télre, azért írtad. Mondjuk a második esküvői ruha és fehér, de téli...szóval remélem valamelyik ötletemmel sikerült segítenem :)
Sok boldogságot és boldog babázást!
Nagyon tetszik, nagyon szép szerintem. Az én véleményem szerint ez inkább nőies, mint egy agyonbuggyosított habos-babos pörgős cukormázas ruha, ami agyon van cicomázva.
Én eddig megúsztam a szoknyákat, azonkívül se jól nem áll, se nem szeretem, így viselni sem tudom. De ez RÁM vonatkozik. Abszolút elfogadom, ha valaki cukormázként megy férjhez.
Sokat segítettél, igen!! Köszönöm!
Nekünk februárban volt a templomi esküvőnk, így első kézből van tapasztalatom. :-) Igaz, én fehér menyasszonyi ruhában, fehér bundában, fehér csizmában, szoknya alatt vastag, kék pizsamanadrágban mentem férjhez, és még így is fáztam.
Mindenképpen kabátban legyél, ha nem akarsz megfagyni. A kabát alatt meg bármi elfér. A kezedbe egy szép csokor virág, és már kész is vagy. Én elegáns, hosszú, világos kasmír vagy gyapjúkabátot javasolnék neked, amit később is felvehetsz színházba, alkalomra. A leendő férjednek egy hasonlóan hosszú fekete gyapjúkabátot tudnék elképzelni.
Annyit nevettem! Mackónaci! Köszi! Tök jó!
A leendő férjem már a férjem, mert már másfél éve házasok vagyunk, csak a templomi maradt eddig el. Márcsak ezért sem tartom illendőnek a fehér ruhát. Nekem van szép hosszú, almalmi fekete kabátom. Neki is van középhosszú. Egy férfinak mondjuk nem sok variáns van, de a megfagyást nem kockáztatom. Izgi lesz, az biztos.
Köszi neked is!
akkor varras egy szoknyanadrágot, valami szép anyagból .
tök sok ötletem van fazonra is. ha nagyon szoknya ellenes vagy. bár én alig bírtam levenni a ruhát annyira beleszerettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!