Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miben menjek férjhez? :-)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben menjek férjhez? :-)

Figyelt kérdés
Kisbabánk keresztelőjén lesz a templomi esküvőnk is. Tél lesz, nem tartunk nagy bulit, meghitt, mise utáni gyors szertartás lesz. Mibe költözzek? (fehér menyasszonyi nagyruha kizárt!!! )
2009. dec. 14. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szép nadrágkosztümhöz mit szólsz? De azt vedd számításba, hogy a templomban elég hideg van már, szóval kabát biztosan kell rá.

Vagy mit szólsz ehhez? Nekem tetszik, biztos van valami ilyen kölcsönzőben is :) Attól hogy én még nem láttam, de én nyáron mentem férjhez. [link]

Itt van hátulról is: [link]

2009. dec. 14. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

valamilyen szép alkalmi ruhában, de semmiképp sem kosztümben, nem egy üzleti tárgyalásra mész.

a nadrágos variációt meg végképp felejts el, kivéve, ha egy szemernyi nőiesség sincs benned.

2009. dec. 14. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Húha! Ezek szerint akkor én vagyok a megtestesült anti-nő. Szoknya ugyanis utoljára majd' 20 éve, a ballagásomon volt rajtam:-))))

Egyébként nagyon csinos, amit belinkeltél!

2009. dec. 14. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

Ízlések és pofonok...szerintem egy nő nadrágkosztümben is lehet nagyon csinos.

A "fehér menyasszonyi nagyruha kizárt!!!" gondolom, mert azok nyárra valók nem télre, azért írtad. Mondjuk a második esküvői ruha és fehér, de téli...szóval remélem valamelyik ötletemmel sikerült segítenem :)

Sok boldogságot és boldog babázást!

2009. dec. 14. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem vagyok annyira szoknyás típus, de ha valamilyen alkalom van, elképzelhetetlen számomra, hogy nadrágban jelenjek meg.
2009. dec. 14. 18:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszik, nagyon szép szerintem. Az én véleményem szerint ez inkább nőies, mint egy agyonbuggyosított habos-babos pörgős cukormázas ruha, ami agyon van cicomázva.

Én eddig megúsztam a szoknyákat, azonkívül se jól nem áll, se nem szeretem, így viselni sem tudom. De ez RÁM vonatkozik. Abszolút elfogadom, ha valaki cukormázként megy férjhez.

Sokat segítettél, igen!! Köszönöm!

2009. dec. 14. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Most vettem észre, természetesen nem költözni, hanem öltözni szeretnék:-)) Ez a magyar nyelv!!!
2009. dec. 14. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk februárban volt a templomi esküvőnk, így első kézből van tapasztalatom. :-) Igaz, én fehér menyasszonyi ruhában, fehér bundában, fehér csizmában, szoknya alatt vastag, kék pizsamanadrágban mentem férjhez, és még így is fáztam.

Mindenképpen kabátban legyél, ha nem akarsz megfagyni. A kabát alatt meg bármi elfér. A kezedbe egy szép csokor virág, és már kész is vagy. Én elegáns, hosszú, világos kasmír vagy gyapjúkabátot javasolnék neked, amit később is felvehetsz színházba, alkalomra. A leendő férjednek egy hasonlóan hosszú fekete gyapjúkabátot tudnék elképzelni.

2009. dec. 16. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Annyit nevettem! Mackónaci! Köszi! Tök jó!

A leendő férjem már a férjem, mert már másfél éve házasok vagyunk, csak a templomi maradt eddig el. Márcsak ezért sem tartom illendőnek a fehér ruhát. Nekem van szép hosszú, almalmi fekete kabátom. Neki is van középhosszú. Egy férfinak mondjuk nem sok variáns van, de a megfagyást nem kockáztatom. Izgi lesz, az biztos.

Köszi neked is!

2009. dec. 16. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor varras egy szoknyanadrágot, valami szép anyagból .

tök sok ötletem van fazonra is. ha nagyon szoknya ellenes vagy. bár én alig bírtam levenni a ruhát annyira beleszerettem...

2009. dec. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!