Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kaptatok szerződést az étteremtől?
Szóval mi már pl. kaptunk az első találkozáskor szerződést a dekorostól, amiben minden le volt írva.
Az étteremben már tavaly szeptemberben kifizettük az 50.000 Ft foglalót, de szerződést még nem kaptunk, amiben minden le van írva. ti mikor kaptatok szerződést? Amúgy az esküvő időpontja előtt kell kifizetni az étel+ital 50%-át.
Szóval akkor elvileg akkor kapunk szerződést?
(Már írtam nekik mailt, csak várom még a választ, azért tettem ki a kérdést).
Csak azért vagyok ilyen bizalmatlan, mert nem szeretném, ha átvágnának százezrekkel, gondolom ez érthető.
Várom a mailt, aztán ha nem tetszik amit írnak akkor visszakérem az 50 ezer Ft-ot.
Nyugodj meg, szerződést mi sem kaptunk az étteremtől :)
Fizettünk előleget vagy foglalót, arról kaptunk számlát, de szerződést nem írtunk. Csak papírt kaptunk, amiben le vannak írva az ételek, italok, árak stb.
Várom a mailt, aztán ha nem tetszik amit írnak akkor visszakérem az 50 ezer Ft-ot.
A foglaló azért foglaló, hogy ne lehessen csak úgy lemondani az esküvőt. Szeptemberben fizetted be a pénzt, fél évvel utána jössz rá, hogy neked nem felelnek meg a dolgok? És úgy gondolod következmények nélkül vissszamondhatod a szolgáltatást? Ők fél évig tartották neked a napot, és nem adták másnak a helyet, te ezért fizettél.
Hidd el nem fogod visszakapni a pénzt, maximum egy részét, ha úgy állnak hozzá.
Megkaptam az emailt.
Szerencsére pozitív válaszokat kaptam.
A korlátlan italfogyasztás fix du. 5-reggel 5-ig és mivel még tavaly foglalóztuk le, így nekünk a 2013-as árakkal fognak számolni. Nekik nincsen szerződés nyomtatványuk, de szerződéskötésnek semmi akadálya, csak készítsük el a szerződést a megbeszéltek alapján. Ezt írtál.
Csak azért voltak kételyeim, mert előtte más üzletvezető volt és Ő teljesen máshogy mondta a dolgokat és ebből már volt félreértés, gondolom azért váltották le, mert össze-vissza beszélt, így emiatt nem voltak világosak a dolgok, de szerencsére már minden világos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!