Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha legyen, ha a polgári és az egyházi esküvő más napokon lesz?
Nekem 2 hét különbség és 150 km volt a polgári és az egyházi+lagzi között.
Polgárira csak két tanúval mentünk..
Ilyen volt rajtam drapp színben csipke boleróval...
20 éves leszek akkor. :) Amúgy köszönöm mindenkinek!
Kedves ötös válaszoló! Te szerintem ismersz engem! :D Főleg az első néhány, de egy-két kivétellel az összesbe beleszerettem. :) Egyébként én is ilyesmire gondoltam. Van is két megfelelő ruhám, de azokat már többször viseltem a vőlegényem előtt (na, nem mintha különösebben emlékezne rá).
Az egyik ilyesmi, csak fehér, van a csípőjén egy szalag masnira kötve, és nincsenek rajta strasszok. [link]
A másik ilyen, szintén van fehérben is.
Barátnőm esküvőjén is hasonlóan volt. A templomin sok meghívott volt utána lagzi. A polgári hétköznap délután volt és csak a tanúk és a szülők voltak ott. Barátnőmön egy halvány rózsaszín koktélruha volt.
Tehát az egyszerű elegáns ruha szerintem teljesen jó.
Ha viszont tényleg csak egy aláírás lesz és tanúkkal, akkor még ennyire sem vinném túlzásba..
3-as vagyok, nekem írtad, kérdező? :)
Egyébként én is ilyet választanék, ha külön lenne a polgárim, 23 vagyok.
Jaj, igen! :D Neked írtam, bocsi! :D
Egyébként a második ruhát 1500 vagy 2000 forintért vettem, tudok jó helyeket, ennyit még áldoznék is rá (az esküvői ruhám 15.000 forint volt örökbe egy kiárusításon, szóval elég nagyot spóroltam vele). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!