Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik október és március között házasodtak templomban, nem volt hideg?
3. vagyok..
én sem voltam terhes, még nem is tervezzük..
mi is évfordulóra tettük:)
bár anyukám tényleg engem vár már, az esküvőjükön, de tervezetten
1-es és 15-ös, köszönöm a tippeket! Nekem is hosszú ruhám lesz, fehér leggingem is van, ha hideg lesz, bele fogok bújni. A ruha mondjuk a cipő magasságához lesz igazítva, úgyhogy csizmát nem hiszem, hogy felveszek, meg közben reménykedem, hogy október elején nem lesz annyira hideg:)
Nekünk azért alakult így, mert idénre szeretnénk mindenképpen az esküvőt, és így tudjuk az időpontot megoldani.
Most januárban volt az esküvőnk, egyszerű, térdig érő, spagettipántos ruhám volt, hozzá illő boleróval, ami egész nap rajtam volt.
20 denes harisnyában voltam, körömcipőben, és bélelt szövetkabát volt rajtam.
Nem fáztam egyáltalán, bár szerencsénkre szép napsütéses nap volt januárhoz képest. A templomot meg a lelkészünk a szertartás előtt már egy órával elkezdte fűteni, úgyhogy ott sem fázott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!