Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik október és március...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik október és március között házasodtak templomban, nem volt hideg?

Figyelt kérdés
Az érdekel elsősorban, hogy a menyasszony ilyenkor mit visel a szertartáskor, ha a templomban hideg van? Nem, mintha ez lenne a legfontosabb, de akkor ilyenkor kabátban várjuk végig a szertartást?

2014. márc. 6. 11:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 12:18
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
Ami elüt az átlagostól azt"fikázzuk".
2014. márc. 6. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:

3. vagyok..

én sem voltam terhes, még nem is tervezzük..

mi is évfordulóra tettük:)

bár anyukám tényleg engem vár már, az esküvőjükön, de tervezetten

2014. márc. 6. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Novemberben voltam menyasszony, a templomban jó volt a fűtés a násznépnek melege is volt.De a fűtőtest ugye a padok alatt van, tehát az oltárnál hideg van.Rajtam posztókabát volt fehér a menyasszonyi ruhán, csizmába voltam, de fázott a lábam.De nem kinti hideg volt azért. Most egy ismerős menyasszony nagyon praktikusan fotózkodott rendes harisnyába, vastag leginget vett a ruha alá(persze báli ruha ami alatt nem látszik át)és nagyon okosan tette, senki nem vette észre...
2014. márc. 6. 13:30
 15/21 A kérdező kommentje:

1-es és 15-ös, köszönöm a tippeket! Nekem is hosszú ruhám lesz, fehér leggingem is van, ha hideg lesz, bele fogok bújni. A ruha mondjuk a cipő magasságához lesz igazítva, úgyhogy csizmát nem hiszem, hogy felveszek, meg közben reménykedem, hogy október elején nem lesz annyira hideg:)

Nekünk azért alakult így, mert idénre szeretnénk mindenképpen az esküvőt, és így tudjuk az időpontot megoldani.

2014. márc. 6. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Voltam esküvőn november közepén vendégként. De, borzasztó hideg volt a templomban. Szövetkabátban voltunk, rémes volt. Menyasszonynak pántnélküli volt a ruhája, hozzá fehér szőrme kabátka. Nem hinném, hogy neki melege volt. És terhes volt, azért kellett kapkodni...
2014. márc. 6. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
35%
Én meg skinhed vagyok. Természetesen az én esküvőmön is volt cigányzenekar. Hisz a legvégén a program progrom volt.
2014. márc. 6. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Most januárban volt az esküvőnk, egyszerű, térdig érő, spagettipántos ruhám volt, hozzá illő boleróval, ami egész nap rajtam volt.

20 denes harisnyában voltam, körömcipőben, és bélelt szövetkabát volt rajtam.

Nem fáztam egyáltalán, bár szerencsénkre szép napsütéses nap volt januárhoz képest. A templomot meg a lelkészünk a szertartás előtt már egy órával elkezdte fűteni, úgyhogy ott sem fázott senki.

2014. márc. 6. 16:00
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja, a szövetkabát az utcán volt csak rajtam, szertartások alatt nem :D Mellesleg a nagy izgalom miatt nekem az sem tűnt volna fel, ha -10 fok van :)
2014. márc. 6. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem templomba nyáron is hideg van nem csak télen. Vagy csak a mi templomunk ilyen csóró, hogy nincs fűtés?
2014. márc. 9. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!