Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi csokor, próbafriz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi csokor, próbafrizura illetve az esküvői frizura mennyibe került Nektek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Igaza van annak aki elmondta, hogy fontos azugyanolyan..fontos hogy tudják, hogy menyasszonyi..

Volt már jó néhány csokor a kezemben, menyasszonyi egészen más (az is volt pár a kezemben,1 a sajátom)

Tehát az, amikor a szárát megoldják, hogy ne legyen zöld, ne szúrjon..

Amilyen szorosra kötik, plusz kivágják a bibéket, hgy ne tegye tönkre a ruhát, stb

Sokkal agyobb gonddal köik a menyasszonyi csokrot.

Igazából árajánlatot kell kérni.

Én is ezt tettem.

Így 8000 volt a csokor..

De mellette a asztaldíszeim egyenként 2000 ft ba kerülte, mert votl benne 2-3 virágfej, plusz zöld minikrizantém virágfeje küvegváza,még. zöld, díszgyönygyök, dísztextil, hogy eltakaja a tűzőhabot...ésatöbbi

Nem húztak le...de votl ahol ugyanazért a csokorért 18-at akartak elkérni, nem őket választottam..

Eleinte én is azt vallottam, hogy majd azt mondom, hgy csqk egy csokor lesz... Nah hát az tényleg nem olyan sajnos, kell, hgy tudják mire lesz.

Lehúzósokkal pedig nem kell doloztatni, ennyi...

A csokromról kép

[link]

2014. febr. 23. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:
23%

82%-os neked ez a mániád?? Minden rohadt kérdéshez leírod, hogy felesleges a virágért fizetni, elég a névnapi csokor, a hajat meg sminket meg meg lehet cisnálni magadnak és hasonlók.

Igen, meg lehet, csokorból is lehet a legolcsóbb sz*rt venni, csak nem kell siránkozni, ha nem tart már 3 óra után sem vagy foltos, kókadozó virágok vannak benne!

Aki jó minőséget akar, annak igenis költenie kell rá, ez nem csak az esküvővel van így, hanem a ruháktól kezdődően az ételekig mindennel az élet minden területén! Olcsó, semmi pénzért nem vágnak utánad költséges, minőségi dolgokat.

És nem, ez nem azt jelenti, hogy ne házasodjon, akinek erre nem telik, de ne nézze már hülyének azt, aki nem éri be kevesebbel.

2014. febr. 23. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

Hol olvastad, hogy hülyének nézem azt, aki nem éri be kevesebbel?

Nem vitázok, nekünk alapból egy szűk családias esküvőnk volt, és nem azért, mert nem tehettük meg a nagyobbat.. A csokorról meg annyit, hogy tény, más a tartása, de pl nálunk senki sem nézte, mert vázában volt, és nem hurcibáltam magammal. Bírta is hajnalig. Részemről ennyit erről :)

2014. febr. 23. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként ez az első ilyen kérdés, amihez egyáltalán hozzászóltam, tehát nem a mániám, de ezt te bizonyára jobban tudod.
2014. febr. 23. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Szép kis vita alakult itt ki egy egyszerű kérdésből, a vitába nem szállok be, de én sem értem miért is lettem lepontozva. Ja, biztos mert a kérdésre válaszoltam.

2.voltam

2014. febr. 23. 12:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Hű, nem gondoltam volna, hogy egy ekkora lavinát indítok el ezzel a kérdéssel. És ismétlem, én NEM pontoztam le senkit!
2014. febr. 23. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
71%
Én azt nem értem, hogy valaki hogy tud csak 1 csokrot kérni az esküvőjére, és azt mondja(pl. a vőlegénye), hogy csak egy sima csokor kell. Az gondolom nem hatalmas lagzi lesz?! Mert nekem nem csak menyasszonyi csokor kell, hanem a koszorúslányoknak csokrok, kitűző a vőlegényemnek és a tanúnak, asztalközép, asztalokra virágdísz, szülőköszöntőre 1-1 szál virág. Vagy akkor menjek el 20 különböző virágoshoz, hogy ne legyen feltűnő?! :D Ugyan már, ne cigánykodjunk...
2014. febr. 23. 19:16
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
A menyacsokrom olyan 4-5.000 forint körül lehetett, 80 szál fehér habrózsából kötöttem gömbcsokrot, köré fekete csipke került, a rózsákra Swarovski kövek voltak ragasztva. (Sok a nagyon erősen allergiás, asztmás a családban, élő virág kizárva.) Az első próbafrizurám 4000 ft volt, a második egy másik fodrásznál 1600 ft kb. A második sokkal szebb volt. :)A menyakontyomat 2400 forintért készítette el a fodrászom, azóta is hozzá járok.
2014. febr. 23. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Lassan el kellene felejteni ezt az "esküvői szolgáltatók le akarnak húzni" című hülyeséget. Olyanról beszéltek amiről halvány lila fogalmatok sincs, nem értetek a virágkötéshez, a fotózáshoz, a filmezéshez, a zenéléshez a vállalkozások fenntartásához, de biztosak vagytok benne, hogy mindenki át akar verni és fel sem merül, hogy ennyiből tudja úgy kihozni az adott szolgáltatás árát, hogy közben tisztességesen meg tudjon élni belőle? Tisztelet a kivételnek, de ne magatokból induljatok ki. :)
2014. febr. 24. 11:21
 20/21 anonim ***** válasza:
44%
Aztán lepontozzátok azt aki benne van, belelát, mert ebből él és professzionális esküvői szolgáltatóként dolgozik. Gratulálok, ennél nincs lejjebb! :)
2014. febr. 24. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!