Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andreea8587 kérdése:
Ismertek szep meghivo szovegtipusokat?
Figyelt kérdés
Van egy 2 honapos kisfiunk es nemsokara lessz a templomi eskuvonk.Ojanokat keresek amibe fiamat is belefoglalhatom.2014. febr. 22. 10:18
1/7 anonim válasza:
De ha lehet ne te fogalmazd meg, mert az "ojan" is lesz :D
2/7 anonim válasza:
Nézd végig a "Word"-ben... De legyen meg a szöveg és úgy, mert vannak betűtípusok qmik gyönyörűek, de a betűkészletében az ékezetes betűk hiányoznak..
Addig én is javaslom, hogy a helyesírási lexikont forgasd még egy kicsit, mert 2 mondatban az ékezeteket leszámítva ennyi hibát ritkán látok ( ami egyértelműen nem elütésből ered)
3/7 anonim válasza:
pl.: Kis Réka és Nagy Béla
Eleget téve az előzetes várakozásoknak és hódolva a családi hagyományoknak,
2005. augusztus 18-án kisfiúnk, Dávid; örvendő rokonaink és barátaink kíséretében oltár elé állunk, amely eseményekre Önt és kedves családját szeretettel meghívjuk!
17.00 órakor a Római Katolikus Templomban,
majd azt követően az Űrhajós Étteremben.
4/7 anonim válasza:
Szövegtípus nem létezik...max mintaszövg, ha nem a betűtípusra gondolsz...mint én gondoltam...
5/7 anonim válasza:
2.: nem betű, hanem SZÖVEGtípust keres! :D
6/7 anonim válasza:
Ezzel a helyesírással remélem nem te fogod megírni!!! Borzasztó!
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget. Roman az anyanyelvem ezert nem irok helyesen.De ahoz kepest szerintem elfogathato .
2014. febr. 22. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!