Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek jó fotóst olcsón?
A jó fotós nem olcsó.
Az olcsó fotós nem jó.
Kérd meg egy ismerősödet, hogy jelképes összegért csinálja meg az esküvői képeket.
A mi fotósunk 110-ért vállalja + útiköltség, szerintem profi. :)
Csaj sajnos az idei évre már csak októberre van egy szabad időpontja, a többi mind foglalt.
Szia!
Jó fotóst ennyiért nem fogsz találni!
A hobbyfotósok is 70-80-90 ezer ft-tól vállalnak, de annak meg mi értelme? Olyan képeket egy laikus is tud készíteni, akár egy rokon, ahhoz nem kell kiadni ennyit.
A profi fotósok 150-200 ezer ft között vannak.
A miénk pl. 200 ezer ft lesz, de Ő profi, ismerős ajánlotta, láttuk is, hogy milyen képeket készít. Volt az év esküvői fotósa is, szóval eléggé benne van a szakmában. Mi ezzel nem akartunk spórolni, mert nem mindegy, hogy mit fogok nézni 5-10 vagy több év múlva. Szerintem a fotóson semmiképpen ne spóroljatok! Nem szabad, nem éri meg, ha tényleg minőségi képeket szeretnétek. Ott van egy csomó más dolog, amin lehet spórolni. :) De hozzáteszem a 200 ezer ft-ban benne van 100 db nagyobb vagy 200 db kisebb papírkép is.
Menyasszonyként az a véleményem, hogy egy esküvő nem olcsó mulatság, és ha jó esküvőt akarsz, akkor nem lehet semmin spórolni.
A fotóson nem, mert időtállónak kell lennie.
A vacsorán nem, mert milyen gáz, ha sz*r a kaja.
A zenekaron nem, mert rajtuk múlik a hangulat.
A menyasszonyi ruhán nem, mert mégis csak egyszer vesz fel ilyet az ember, és minden szem rá szegeződik.
Max. a dekoráción egy picit, de ha már minden tökéletes, pont az nézzen ki sz*rul? :DD
5-ös voltam. Amúgy a 6-osnak osztom a véleményét. :)
De amin tényleg ne spóroljatok: Fotós és Zenekar. Az esküvő 70-80% azon múlik, hogy milyen a hangulat, amit ugyebár a zenekar ad. Sok boldogságot! :)
Kis pénz kis foci...
Kis pénz, kis fotózás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!