Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az esküvőre messziről is érkeznek vendégek, nem is kevesen, a párnak kell fizetni a szállásukat?
Érthető, de én így valószínűleg nem mennék. Szerintem olyan helyen kell megtartani, ahol meg lehet oldani a szállást, mi is így tettük ezt és senkinek nem került plusz költségbe.
Ha kifizettettem volna a vendégekkel a szállást, a fele nem tudott volna eljönni.
"majd másnap távozáskor az orrunk alá dugtak egy 35ezres számlát, hogy hát a pár mégsem állja a szállást!
Na ha ezt előre tudom, akart volna a franc szállást!"
Na, ez azért a pofátlanság teteje. Az is, amit a pár csinált, de az is, amit Te. Ha meg tudtad volna oldani, hogy hazamenj (mert ezek szerint "akart volna a fene" meg tudtad volna), volt pofád még növelni a költségeiket??
Azt megértem, hogy elfogadja, aki nem tudja megoldai, de te meg tudtad volna, csak így kényelmesebb volt, meg úgyse neked kell kifizetni... gyönyörű...
Nálunk nem szokás, én akartam, de minden vendég visszautasította, mondván, elég a kiadásunk így is.
" Na, ez azért a pofátlanság teteje. Az is, amit a pár csinált, de az is, amit Te. Ha meg tudtad volna oldani, hogy hazamenj (mert ezek szerint "akart volna a fene" meg tudtad volna), volt pofád még növelni a költségeiket??
Azt megértem, hogy elfogadja, aki nem tudja megoldai, de te meg tudtad volna, csak így kényelmesebb volt, meg úgyse neked kell kifizetni... gyönyörű"
Kedvesem!! Az olvasd már el és értelmezd, ha sikerül, hogy a pár FOGLALTA a szállást! Nekem közöm nem volt hozzá!
Ha meg ők foglalnak, akkor rákérdeztünk ugyan kié a költség! Feltételeztük és nem csak mi, hanem még jó páran, ha már ennyit kell utazni és ők intézték, nem nekünk kell fizetni...
Ugyanis ha már ilyen pofátlan gyökérnek állítasz be, én nem ide foglaltam volna magunknak, 3 óra alvásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!