Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívók? Rendelt mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívók? Rendelt mostanában valaki a szuper-meghivok.hu oldalról? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
[link]

2014. febr. 15. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen a postaköltséggel volt 6000ft.
2014. febr. 16. 21:33
 12/15 anonim válasza:
Szerintem ha időben meg tudod rendelni a meghívókat, bátran rendelj tőlük. Mi tőlük vásároltunk, nagyon elégedettek voltunk a papír és a kivitelezés minőségével, ill. ár-érték arányban a legjobb a piacon momentán. Nekünk picit elrontották a rendelést, kevesebbet küldtek az egyik típusból, mint kértük. De írtam nekik, 2 nap múlva postára adták a maradékot sűrű elnézések közepette. Az eredeti rendelést leadtam hétfőn, kedden elküldték a mintát, amit jóváhagytam. Szerdán postára adták, csütörtökön itt volt a kezünkben.
2014. júl. 21. 21:42
 13/15 erobi válasza:
én április 15.-e óta várom a meghívókat, de csak ígérgetnek először azt írták következő héten utána megpróbálják másnap feladni másnap írtak hogy majd hétfőn feladják, ma már szerda és még mindig semmi pedig sürgős lenne!
2016. ápr. 6. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
április 11-e van....
2016. ápr. 11. 11:33
 15/15 Szuper-meghivok válasza:
Az országban közvetlen importálók vagyunk, ezért ilyen alacsonyak az áraink. Nagyon szívesen segítünk és válaszolunk minden kérdésre, és sajnáljuk, ha valaki csalódott a szolgáltatásunkban!
2016. nov. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!