Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olcsó esküvői meghívó megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsó esküvői meghívó megoldás?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a fölösleges pénzköltést, ez az előzmény:) Az esküvői meghívók nagy része elveszik a süllyesztőben, vagy a kukában, vagy két újság között. Volt már olyan, aki esetleg e-mailen küldött "meghívót"? Ezt egy kicsit már túlzásnak tartom, mert nem tudom mennyire sülne el jól, de minek költsek egy csomó pénzt meghívókra (mi fizetjük)? Ti hogy csináltátok?

2014. febr. 13. 17:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Felénk az is szokás, hogy egy darab meghívót nyomtatnak és meghíváskor azt viszik el családtól családnak. Tehát sehol sem marad ott. Ennek ellenére a meghívó egy kedves gesztus.. Nem feltétlenül esküvői meghívó néven kell keresni, mert úgy nyilván jóval 100 Ft felett van. Viszont ha szántok rá egy kis időt házilag is készíthettek. Kemény papír meg tortapapír csipkés széle ami így eszembe jut, de annyi olcsó és jó megoldás van. A szülőknek és nektek amúgy mindenképpen adnék egyet-egyet ők 1000%, hogy megőrzik :).
2014. febr. 16. 19:11
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
ja itt meg van 25 forintért is [link]
2014. febr. 16. 19:12
 23/23 Zer válasza:
100%

A kérdés szempontjából már feltételezem nem aktuális, de a későbbiekre nézve a keresgélők számára fontos lehet.

Én sem szerettem volna fölöslegesen sok pénzt kiadni meghívókra, ezért elterveztem, hogy magam készítem. A neten kerestem kimondottan letölthető esküvői képkeretet, és akadt is pár nagyon szép. Kiválasztottam, a legjobban tetszőt, lementettem és szépen megnyitottam paintben. Egy word dokumentumban megírtam a sablon szöveget egy szép betűtípussal (figyelni kell, hogy pl az Ő betű sok típusnál nem megjeleníthető)és azt beillesztettem a keretbe. Igazán szép és igényes lett, már csak annyit kellett, hogy a sablonba beillesszem a neveket és azokat egyesével elmentsem. Egy A4 lapra két meghívó fér el (ez is másolás beillesztéssel készült nálam). Mikor ezzel mind kész voltam, elvittem egy nyomtatóba, ahol egy vastagabb lapra (kb 30 Ft) kinyomtatták. Fogtam egy papírvágót, amivel egyenesen le tudtam szelni a fölösleges részeket. Vettem borítékot a postán (10 Ft) és abba beletettem őket. Sok családtagnak személyesen adtuk át, így spóroltunk a postaköltségen is. Mindennel együtt kb egy napi munka és 5-6000 Ft volt a közel 100 meghívó. Senki észre se vette, hogy mi csináltuk és nem egy cég.

Remélem másik is tudják ezt a módszert alkalmazni.

Sok boldogságot!

2015. ápr. 4. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!