Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó esküvői meghívó megoldás?
A kérdés szempontjából már feltételezem nem aktuális, de a későbbiekre nézve a keresgélők számára fontos lehet.
Én sem szerettem volna fölöslegesen sok pénzt kiadni meghívókra, ezért elterveztem, hogy magam készítem. A neten kerestem kimondottan letölthető esküvői képkeretet, és akadt is pár nagyon szép. Kiválasztottam, a legjobban tetszőt, lementettem és szépen megnyitottam paintben. Egy word dokumentumban megírtam a sablon szöveget egy szép betűtípussal (figyelni kell, hogy pl az Ő betű sok típusnál nem megjeleníthető)és azt beillesztettem a keretbe. Igazán szép és igényes lett, már csak annyit kellett, hogy a sablonba beillesszem a neveket és azokat egyesével elmentsem. Egy A4 lapra két meghívó fér el (ez is másolás beillesztéssel készült nálam). Mikor ezzel mind kész voltam, elvittem egy nyomtatóba, ahol egy vastagabb lapra (kb 30 Ft) kinyomtatták. Fogtam egy papírvágót, amivel egyenesen le tudtam szelni a fölösleges részeket. Vettem borítékot a postán (10 Ft) és abba beletettem őket. Sok családtagnak személyesen adtuk át, így spóroltunk a postaköltségen is. Mindennel együtt kb egy napi munka és 5-6000 Ft volt a közel 100 meghívó. Senki észre se vette, hogy mi csináltuk és nem egy cég.
Remélem másik is tudják ezt a módszert alkalmazni.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!