Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő szervezésében tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Victoryia kérdése:

Esküvő szervezésében tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Információk kellenének a menetéről az elejétől a végéig, hol kell kezdeni, hova kell fizetni, mit kell elintézni, gondolok itt a legapróbb részletekre az asztal díszig. Részemről annyit tudok elmondani, hogy nem tervezünk templomi esküvőt, a lagzi pedig egy kisebb település iskolai étkezdéjében lenne. Italokat hogyan érdemes rendelni, maradék vissza szállítható e, vagy nyakunkon marad 20 rekesz sör, 120 liter borral. Süttetni külön kell e. Meghívókkal kapcsolatos tapasztalatok, melyik programmal tudom a legjobbat kihozni, otthoni nyomtatásra. Mikor kell lefoglalni a termet.

Egyszóval minden információ érdekelne, mert azt se tudom hova lépjek először.

2014. febr. 13. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen a helytől függ, tehát jelen esetben az iskolai étkezdében kell érdeklődnöd a fizetésről, lehetőségekről. Kaja, ital ugyanaz, mindenhol mások a szabályok.
2014. febr. 13. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj privátban, és amiben tudok, segítek. :)

Nekünk idén lesz az esküvő.

2014. febr. 13. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

huhhhh

igazából pont olyan dolgokat soroltál,a amiket nektek kell eldöntenetek:D

leírom nálunk hogy volt..

leültünk együtt megbeszélni a férjemmel, hogy mit szeretnénk...

kb mikor

hol (település)

mekkora legyen

és ekkor összeírtuk azt is, amit intézni kell...

bejelentettük a családnak

időpontot kitaláltuk---elmentünk a hivatalba megtudni szabad-e...

szabad volt, elmondtuk mi szeretnénk...stb kaptunk 1 csekket amit lehetőleg 1 hónappal előtte fizessünk be, még 1 megbeszélés mi hogy legyen...

elkezdtünk helyeket nézni (ez több idő volt)..nektek pipa---mi egy rendezvényházban voltunk, nekünk kellett intézni az étkezést, és az italt is.. ha tudod hol akarod, akkor érdemes azonnal, amikor megvan az időpont

felfogadtuk az éttermet, megbeszéltük a helyi itallerakatossal, hogy milyen italokból mennyit akarunk.

nálunk a bontatlan rövidet és a karton üdítőket visszavették, de nem mindenhol csinálják meg

végül nagyon jól számítottuk ki, mert nem sok maradt, de nem volt kevés sem.

viszont bor sok ment a lefolyóba, mert annyira nem fogyott és az asztalon mindenhol volt kinn..

de ez nekünk saját termelés volt.

sütik: én egy helyi cukrászt kértem meg, akit tudtam, hogy vállal lagzira sütést számla nélkül, ezt az étterem szinte sosem vállalja

meghívók..

sima word-ben csináltuk meg, díszpapírra, kontúrmatrica, lyukasztó, szép betűtípus.. szalaggal átkötve... ötletek netről, de én terveztem, kivitelezni pedig 2en sikerült a párommal

díszítés, nem fogadtunk dekorost

terítést a sógorom csinálta, ő felszolgáló, különleges szalvétahajtás volt, az édesanyámmal 3 óra alatt csináltuk meg előző napokban.

a díszítést anyósom csinálta, én találtam ki, de nem bonyolítottuk

futók voltak, lépcsőkorlát organzával, plusz a falon is organza futott

az asztalokon virágdísz volt, azt a (virágostól rendeltem, szögletes üvegben alacsony kompozíció) felváltva mécsestartókkal

első lépések az időpontok, aztán azok amik elfogynak... fotós, videós, vőfély, helyszín/étterem

a ruha

aztán ahogy idő van a többit

kiegészítők, vőlegénynek is ruha

fodrász

sminkes

...stb

2014. febr. 13. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok..

de az első, hogy leültök, és eldöntitek mit akartok..

lépésről lépésre végighaladva a napon, hogy mi kell

amikor van elképzelés utána lehet csak megvalósítani..

pl neked lehet kell menyassszonyi kocsi, nekem adott volt, hgy a szüleimnek olyan az autó, ami jó lezs, és odaadják...

2014. febr. 13. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Fontossági sorrendben haladj, válassz jól szolgáltatókat. :)
2014. febr. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!