Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar allampolgar vagyok es egy Arab baratom van. El akar venni, milyen papirok kellenek ehez, es nem e lesznek e civakdasok? Elore is koszi a valasz!
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 05:40
11/41 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek volt arab (iráni) párja...hát a sztoriról csak annyit, hogy a pasit azóta is "közel keleti válság"-ként emlegeti. Én meggondolnám a dolgot, nagyon más kultúra.
12/41 anonim válasza:
Líbiáról olvastam,ha bemész mint feleség, nem fognak kiengedni az országból:-(
13/41 anonim válasza:
Én biztos nem mennék hozzá feleségül.
A Lányom nélkül soha című filmet én is láttam. döbbenet. De itt van Mehmet Karcsika esete. Mire az anya visszakapta a gyereket, addigra, ellene is nevelték. Onnantól kezdve meg fog változni.
14/41 anonim válasza:
Lehet, badarság, de mi van, ha itt házasodtok, és nem veszed fel a vallását, hanem esetleg ő keresztelkedik meg?
Nem hinném, hogy megteszi, de egy kérdést megér...úgy mindenesetre nagyobb biztonságban vagy!!!
15/41 anonim válasza:
De amúgy most jelenleg követed a válaszokat? Mi a te véleményed mindezekről?
16/41 anonim válasza:
Unokahúgom szomszédja 20 éve ment hozzá egy arabhoz,azóta sem tud róla a családja semmit.
17/41 anonim válasza:
Hadd védjem meg kicsit a keleti pasikat:) Török vőlegényem van aki hála égnek csak "papíron" muszlim. Annyiban tartja a hagyományokat, hogy a szülők előtt titkoljuk, hogy "együtt alszunk". Jövő nyárra tervezzük az esküvőnket, ha lediplomáztam:)Persze nagyon sokszor voltam már nála, és sok időt töltünk együtt, szinte minden hétvégén megyek ki hozzá. Szóval nem lesz itt baj, ha a kérdező is rendesen kiismerte a kedvesét, nem hinném, hogy minden arab férfi szemétláda!
18/41 anonim válasza:
Szerintem nem arról van szó, hogy szemétládák. Hanem csak arról a tényről, hogy ha netalán egyszer komolyabban összevesznek akkor, hogyan fog megnyilvánulni az ottani törvényekkel élő ember, ország a nő ellen.
19/41 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak. Szeretném, h a pár év múlva az esküvő után írnál, hogy mi változott meg.
Nagyon kíváncsi lennék rá. Legyen igazad és legyetek boldogok, de szerintem nem sül ebből semmi jó ki.
20/41 anonim válasza:
ma 09:23
Ó, hát esküvő előtt mindegyik egy angyal :) A kérdés, hogy mi lesz esküvő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!