Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elméleti kérdés:megtörténhet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés:megtörténhet ez?

Figyelt kérdés
gyűrűvásárláskor megbeszéltek egy időpontot az eladóval, mikorra mehetünk a gyűrűkért. Megeshet, hogy nem készíti el a megadott időpontban, hanem azt mondja, hogy csak az időpont után pár nap múlva lesz csak kész? Félünk, hogy gyűrű nélkül maradunk.
2014. febr. 4. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
szar ügy
2014. febr. 4. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Persze, bár elég hülye az a pár akik utolsó hetekre hagyja a gyürűt.
2014. febr. 4. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elõfordulhat.
2014. febr. 4. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem hinném

Hívd fel a megbeszélt dátum előtt pár nappal, hogy megnyugodj

2014. febr. 4. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ismerősöknek is kell májusra gyűrű, már most csináltatják, mert úgy volt 4 hét alatt meglesz, de most csúsznak és +3 hét lesz!!!
2014. febr. 4. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Abból kiindulva, hogy az ötvös is ember, bejöhet betegség vagy egyéb gátló tényező. (Azt fel sem tételezem, hogy linkóci...)
2014. febr. 4. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#off

Bocsi, hogy offolok, de komolyan 4 hét mire elkészül egy pár karikagyűrű? Hűha! Jó, hogy most tudtam meg. Húsvét előttre kellenek a gyűrű, márciusban akarunk elmenni ötvöst keresni, de akkor szerintem előrébb hozzuk. Köszi.

2014. febr. 4. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is viszonylag sokára készült el, de beleesett a karácsony, és ráértünk vele. Egyébként ha egyedi a gyűrű, mi egy férjem által szerkesztett mintát vésettünk fehéraranyba, amit aztán rá kellett simítani egy sárgaarany gyűrűre, így dolgozott vele bőven az ötvös. Egyébként előfordulhat, ha baleset éri az ötvöst, vagy bármi olyasmi, ami előre nem kiszámítható. Ami miatt még késés lehet az a fémjelezés vagy hogy hívják. Én bérmálásra készítettem egyedi gyűrűt, és az ugyan elkészült, de fémjelezésre nem tudta még elvinni, mert nem minden héten visznek ékszert fémjeleztetni.
2014. febr. 4. 23:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyanoknál akik az utolső pillanatra hagyták csak rosszat hallottam.. Utolsőónap meg rihangáltak, van ahol igy sem lett meg..

Stb

2014. febr. 5. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó nap még rohangáltak, és így sem lett meg..

Nah...csak sikerült leírni:)

Nem ijesztegetésből, de jobb időben, vagy legyealternatíva, kölcsöngyűrű

( ismerős pár ferfi tagja munkából adódóan kb soha sem hordhatna ékszert, így neki enm vettek feleslegesen a fióknak gyűrűt, ráadásul hatalmas keze van, vastag ujjakkal...a feleség kapott, így kölcsönkértek egyet a féjnek a szertartásra:)..

Ugye a gyűrű nem kötelező eleme az esküvőnek...

2014. febr. 5. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!