Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szál virágot szeretnék az esküvőmre. Milyen lenne?
Igen, szerintem nagyon jo lesz az egy szal rozsa!
Te eskuvod, te valasztasod.
vagy pl egy szál hosszú, hófehér kála, vastag organza szalaggal (masni nem kell) arany dróttal körbetekerve, gyöngyökkel díszítve, ami itt-ott aranyszálon le is csüng. Mert a virágot ugye "hordani" is kell, tehát vinni, fogni, letenni-fölvenni.. és mit csinál az ember egy szál virággal??? fogja magaelőtt két újja között???
a kálát legalább már karra lehet borítani, vagy megmarkolni -elegánsan:))
Nincs az ötleteddel semmi baj! A te esküvőd!
Arra esetleg nem gondoltál hogy egy szál hosszú szárú kála, kis zölddel mint egy hosszú fűszál arra gyöngy fűzve és selyemszalaggal a virág köré tekerve félig? Esetleg levél alakú zöld arra gyöngy ragasztva, szalaggal tekerve szintén. Szerintem nagyon különleges lehet.
Sok boldogságot!
3. vagyok!
Második szinte egyre gondoltunk ugyanabban az időben! :))))
nekem egyszerű, de szép csokrom volt, halványsárga rózsák voltak benne+ a "körítés".
Attól függ, hogy milyen a csokor, hogy milyen a ruhád. Ha kiskosztümbe mész oda, akkor jó az egy szál rózsa, de pl. klasszikus ruhához már egy kis csokor illene...
Szerintem 1 szál fehér cymbidium orchidea is szép lenne :)
vagy így fehér rózsával:
ez nem nagy, de mégis szép sztem :)
Sok boldogságot kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!