Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy szál virágot szeretnék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szál virágot szeretnék az esküvőmre. Milyen lenne?

Figyelt kérdés
Szolid polgári esküvőnk lesz,nem szeretnénk nagy felhajtást,és úgy gondolom,sokkal jobban illene a szertartáshoz egy szál virág,mint egy hatalmas csokor.Meg amúgy sem szeretnék olyat.Egy szép hosszú rózsára gondoltam.Ti mit szóltok az ötletemhez?Nektek milyen csokrotok volt az esküvőtökön?
2009. dec. 6. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem nagyon jo lesz az egy szal rozsa!

Te eskuvod, te valasztasod.

2009. dec. 6. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

vagy pl egy szál hosszú, hófehér kála, vastag organza szalaggal (masni nem kell) arany dróttal körbetekerve, gyöngyökkel díszítve, ami itt-ott aranyszálon le is csüng. Mert a virágot ugye "hordani" is kell, tehát vinni, fogni, letenni-fölvenni.. és mit csinál az ember egy szál virággal??? fogja magaelőtt két újja között???

a kálát legalább már karra lehet borítani, vagy megmarkolni -elegánsan:))

2009. dec. 6. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Nincs az ötleteddel semmi baj! A te esküvőd!

Arra esetleg nem gondoltál hogy egy szál hosszú szárú kála, kis zölddel mint egy hosszú fűszál arra gyöngy fűzve és selyemszalaggal a virág köré tekerve félig? Esetleg levél alakú zöld arra gyöngy ragasztva, szalaggal tekerve szintén. Szerintem nagyon különleges lehet.

Sok boldogságot!

2009. dec. 6. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:

3. vagyok!

Második szinte egyre gondoltunk ugyanabban az időben! :))))

2009. dec. 6. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem egyszerű, de szép csokrom volt, halványsárga rózsák voltak benne+ a "körítés".

Attól függ, hogy milyen a csokor, hogy milyen a ruhád. Ha kiskosztümbe mész oda, akkor jó az egy szál rózsa, de pl. klasszikus ruhához már egy kis csokor illene...

2009. dec. 6. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek is "csak" polgári esküvőjük volt, viszont nagy, habos-babos rucija, 3 szál kála volt a kezében, egy fehér selyemszalaggal átkötve, szerintem csodálatos volt, én is hasonlóra vágyom:)
2009. dec. 6. 17:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötletek!Szerintem ilyen körbetekeréssel van olyan elegáns mint egy kazalnyi virág!Köszi minden válaszadónak:)
2009. dec. 6. 17:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni,hogy a ruhám fehér vagy világos színű kosztüm lesz.
2009. dec. 6. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 szál fehér cymbidium orchidea is szép lenne :)

vagy így fehér rózsával:

[link]

ez nem nagy, de mégis szép sztem :)

2009. dec. 6. 20:37
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

Sok boldogságot kivánok!

2009. dec. 6. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!