Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű polgári esküvőn milyen ruhában szoktak esküdni?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy csak egy szűk, családi esküvő lesz, utána max egy vacsival. Ezért menyasszonyi ruhát nem fogok kölcsönözni, meg szerintem felesleges is. Milyen ruhát érdemes néznem? Esetleg hajakat is tudtok ajánlani? Jelenleg hosszú hajam van.2014. jan. 31. 17:55
11/12 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm ezt a rengetek linket!
Úgy vagyok vele, hogy mivel anyagi okokból tartunk csak szűk, családi esküvőt nem szeretnék minimum 100 ezerért menyasszonyi ruhát kölcsönözni arra a kb fél órára (nem tudom, hogy mennyi ideig tart egy polgári esküvő). Meg nekem olyan fura lenne, hogy kb vagyunk 10-en, én meg menyasszonyi ruhába megyek az étterembe.
2014. jan. 31. 19:21
12/12 anonim válasza:
Hát te tudod, hogy éreznéd jól magad :)
Szerintem nem fura, a menyasszony az menyasszony, egyszer van ilyen az életben (remélhetőleg), miért ne élvezhetnénk ki, még ha csak kevesen is vannak jelen?:)
Egyébként ilyen egyszerű ruhákat 20-30.000 ft-ból megvarrnak, nem kell több százezerért kölcsönözni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!