Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kollégákat, főnököket muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégákat, főnököket muszáj meghívni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Májusban lesz az esküvőnk. Mondják páran, hogy meg kell hívni a kollégákat, meg a főnököket.

A probléma az, hogy a családdal és a közeli barátokkal már 70 főnél tartunk, amit már tovább csökkenteni NEM lehet.

Párommal egy cégnél dolgozunk, de külön részlegen. Úgy gondoltuk, hogy nem hívunk a cégtől senkit. Mert ha az egyiket meghívom a másikat pedig nem, abból tuti sértődés lenne. Tehát vagy senkit, vagy mindenkit. De ha mindenkit meghívunk, akkor az plusz legalább 100 fő...

Mi már elterveztük, hogy esküvő előtti nap, mikor utoljára megyünk dolgozni, akkor viszünk be a kollégáknak sütit meg néhány üveg üdítőt. De anyósom szerint ez így "bunkóság", mert hogy néz már ki, hogy őket nem hívjuk meg. Persze, ő könnyen van...az egész lagzit mi fizetjük...igazából nem is értem miért akar beleszólni...ezáltal költeni a MI pénzünket, amit nem kevés "nadrágszíj szorítással" spóroltunk össze, hogy össze tudjunk házasodni.

Muszáj meghívni a kollégámat/főnökömet egy családi esküvőre?

2014. jan. 28. 19:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ezt mikor álmodtátok, hogy illik meghívni? Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam!
2014. jan. 30. 19:29
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem mi álmodtuk, hanem anyóspajtás.
2014. jan. 30. 20:05
 33/36 anonim ***** válasza:
89%
Eszembe sem jutna meghívni sem a kollégáimat, sem a főnökömet. Kivétel persze, ha vanak közöttük olyanok, akikkel mondjuk szoros barátság alakult ki.
2014. jan. 30. 20:10
 34/36 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkit nem hívnék meg, de ha lenne pár fő, akikkel közelebbi a kapcsolatom, akkor őket igen! Ha nincsenek ilyen emberek a munkahelyeden, akkor hagyd, nem fontos meghívni senkit sem.
2014. jan. 31. 02:46
 35/36 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is több munkatársam van,azok közül az én közvetlen főnökömet hívom meg, valamint az egyetlen kolleganőmet, akivel nap mint nap együtt dolgozunk. A többi kollégám a cég másik telephelyén van, velük kb. havonta egyszer találkozom, őket nem hívjuk meg, valamint a másik főnökömet sem, akivel eddig kb. 3-szor találkoztam.
2014. jan. 31. 11:00
 36/36 anonim ***** válasza:
57%

"És a vén banya mégis hetedhét országra szóló banzájt akar."

Ebben a házasságban még komoly és ronda veszekedések lesznek az anyós miatt, de ne legyen igazam...

2014. febr. 1. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!