Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenék vannak amik jók a fiatalságnak?
Milyen irányban jók?
Bármiylen oylan zene jó ami nem az agresszivitásra a gyűlöletkeltésre, a depresszióra, az önpusztításra irányul, vagy azt mutatja példaként.
A legjobbak azok amin nevetni lehet, mivel nevetni egészséges!!
Milyen értelemben jó? És kinek jó?
Az, hogy "fiatalság", egy borzasztó általános kategória. Szerintem mindenki döntse el, hogy neki konkrétan mi jó, mi tetszik. A legjobb lenne, ha senki nem szólna bele az illető zenei ízlésébe, illetve rábízná a döntést az egyénre. Ha valakinek a tücc-tücc tetszik, hallgassa azt. Ha valakinek a gangsta rap a szíve csücske, hallgassa azt...
Amit le tudok írni, az az, hogy 14 évesen elegem lett a rádióban szóló gagyi-popból, az igénytelen zenéből, a sablonos dalszövegekből, a mindent elárasztó felszínességből. Három évig csak komolyzenét hallgattam, ez adott alapot a későbbi fejlődésemhez. Szerintem mindenképpen jó, ha az illető megismerkedik a tényleg nagy felkészültséget és zenei virtuozitást igénylő komolyzenei darabokkal, bár a tinik nagy része pont emiatt utálja az énekórát... Nem értik meg, hogy azok a "zenék", amiket a rádióban hallanak, nagyon sok esetben távol állnak az igazi zenétől.
Kb. 18 évesen volt egy rövid punk-korszakom, aztán elkezdtem mélyre ásni a rockzenében, majd kilyukadtam a metál legmélyén (black, grind, egyebek). De ez csak én vagyok, én az elmebeteg, kaszabolós-darabolós-templomégetős, illetve a depressziós-melankolikus-mizantróp témájú zenében találom meg magam. Ez vagyok én, eddig fejlődtem, köszönöm, jól vagyok.
De ez csak én vagyok, nem mondom azt, hogy hallgasson mindenki kaszabolós-darabolós death-metált. Éppen azért vagyunk sokszínűek, azért más mindenki, hogy ne legyen senkire ráhúzva egy egyenruha...
Kb. ennyi a véleményem a dologról 24 évesen, lányként.
ez nagyon egyénfüggő...kistiniként a romantikus hangulatú popzenéket szerettem és az akkor menő fiúbandákat. Aztán megtetszett a rock,metál és azt hallgattam sokáig,most is imádom a rockot,de meghallgatom az új "menő" számokat is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!