Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen zenék vannak amik jók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenék vannak amik jók a fiatalságnak?

Figyelt kérdés
Szeretném mások véleményét is kikérni olyanokat akit nem ismerek mert van 1 dolgozat amit be kell adni és én ezt választottam.
2009. dec. 5. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a régebbi magyar zenéket szeretem. Edda, Republik, Bikini, Demjén slágereket, ezeket sosem unom meg... De szeretem a light-osabb rock zenét is, illetve ha rossz kedvem van, akkor a lassú, lehetőleg nem magyar szerelmes számokat. 19/L
2009. dec. 5. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Milyen irányban jók?

Bármiylen oylan zene jó ami nem az agresszivitásra a gyűlöletkeltésre, a depresszióra, az önpusztításra irányul, vagy azt mutatja példaként.

A legjobbak azok amin nevetni lehet, mivel nevetni egészséges!!

2009. dec. 5. 16:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen értelemben jó? És kinek jó?

Az, hogy "fiatalság", egy borzasztó általános kategória. Szerintem mindenki döntse el, hogy neki konkrétan mi jó, mi tetszik. A legjobb lenne, ha senki nem szólna bele az illető zenei ízlésébe, illetve rábízná a döntést az egyénre. Ha valakinek a tücc-tücc tetszik, hallgassa azt. Ha valakinek a gangsta rap a szíve csücske, hallgassa azt...

Amit le tudok írni, az az, hogy 14 évesen elegem lett a rádióban szóló gagyi-popból, az igénytelen zenéből, a sablonos dalszövegekből, a mindent elárasztó felszínességből. Három évig csak komolyzenét hallgattam, ez adott alapot a későbbi fejlődésemhez. Szerintem mindenképpen jó, ha az illető megismerkedik a tényleg nagy felkészültséget és zenei virtuozitást igénylő komolyzenei darabokkal, bár a tinik nagy része pont emiatt utálja az énekórát... Nem értik meg, hogy azok a "zenék", amiket a rádióban hallanak, nagyon sok esetben távol állnak az igazi zenétől.

Kb. 18 évesen volt egy rövid punk-korszakom, aztán elkezdtem mélyre ásni a rockzenében, majd kilyukadtam a metál legmélyén (black, grind, egyebek). De ez csak én vagyok, én az elmebeteg, kaszabolós-darabolós-templomégetős, illetve a depressziós-melankolikus-mizantróp témájú zenében találom meg magam. Ez vagyok én, eddig fejlődtem, köszönöm, jól vagyok.

De ez csak én vagyok, nem mondom azt, hogy hallgasson mindenki kaszabolós-darabolós death-metált. Éppen azért vagyunk sokszínűek, azért más mindenki, hogy ne legyen senkire ráhúzva egy egyenruha...

Kb. ennyi a véleményem a dologról 24 évesen, lányként.

2009. dec. 6. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon egyénfüggő...kistiniként a romantikus hangulatú popzenéket szerettem és az akkor menő fiúbandákat. Aztán megtetszett a rock,metál és azt hallgattam sokáig,most is imádom a rockot,de meghallgatom az új "menő" számokat is.

21/L

2009. dec. 18. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Hands up, dance , electro, house , tecktonik (A) ;)
2010. márc. 1. 22:56
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 19. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!