Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenék vannak amik jók a fiatalságnak?
Gyerekként: Pop, techno, meg nyálas gimi-rock
Tinédzserként: Punk-rock és metal.
Fiatal felnőttként: Jazz, jazz-rock
Később: Népzene, Komolyzene
Tini koromban az ilyen szerelmes pop-dalokat szerettem, mármint amikor még kistini voltam. Aztán kamaszként punk zene, de lehetőleg minél undergorund-abb legyen, a felkapott, sokak által ismert zenekarokat nem szerettem.
Így huszonévesen nagyjából minden, szeretem azt, ami a diszkókban megy, vannak aktuális "slágerek" amik bejönnek, most is meghallgatom a jóféle punk zenéket, szeretem a retro zenét is, meg igazából minden stílusból azt, ami nem teljesen sablonos.
Ahány ember annyi válasz. (ezt bele is írhatod)
Én 20 vagyok és amióta az eszem tudom a rock zenéért vagyok oda, de más nem szereti.
De más nem biztos, hogy szereti, na ez kimaradt.
A 20 éves vagyok. :)
Mindenfélét.. Rap, hiphop, jazz, r'n'b, rock, metal, klasszikus zene, techno (ebből nagyon kevés, mert megfájdul tőle a fejem). Műfaj ügyileg nehéz behatárolni. Van a rockban is olyan, ami tetszik/nem tetszik, és minden más stílusban is.
L/19
Szia.
Én általános iskolában azt hallgattam, ami éppen sláger volt és mindenhonnan azok folytak. (Britney Spears, Backstreet Boys, Bestiák, Hip-Hop Boys, ...).
Aztán kb olyan 13-14 éves koromban lett saját véleményem is és saját ízlésem, nemcsak másokat utánoztam és azóta rock és nemzeti rock zenét hallgatok.
23/L
(De amúgy ez a kérdés mit keres az +esküvő" kategóriában?):-)
Hand's Up!!! -> Rob Mayth, Manian stb. Magyarok között a régi Peat Jr. & Fernando zenék voltak ilyen stílusúak. Többet nem írok ebből a style-ból mert nem sokan ismerik.
Ezenkívül imádom még a magyar Rap-et, Hip-Hop-ot és meghallgatok romantikusabb, szép szövegű poposabb zenéket épp ami megfog :)
Jah és utálom a House-t mert sztem egy unalmas, monoton szar divat zene.
20/L
Szerintem ezt nem lehet bekategorizálni. Mindenkinek más az ízlése, egyénfüggő. Én egyébként tv-n nőttem fel, (vh1, régi MTv), ezért szinte az összes régi zenét ismerem, szeretem. De hozzám is az altern/rock/metal áll közelebb, bár szinte minden műfajból meghallgatok számokat, discotól a komolyzenéig. Talán a rap/hiphop/techno/ az, amit nem bírok elviselni..de még abból is akad 1-2, amit meghallgatok. Szóval egyénfüggő.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!