Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen zenék vannak amik jók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zenék vannak amik jók a fiatalságnak?

Figyelt kérdés
Szeretném mások véleményét is kikérni olyanokat akit nem ismerek mert van 1 dolgozat amit be kell adni és én ezt választottam.
2009. dec. 5. 10:55
1 2
 1/16 Srapnel ***** válasza:
53%

Gyerekként: Pop, techno, meg nyálas gimi-rock

Tinédzserként: Punk-rock és metal.

Fiatal felnőttként: Jazz, jazz-rock

Később: Népzene, Komolyzene

2009. dec. 5. 11:12
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyértelműen RAP (L) HIP-HOP (L)
2009. dec. 5. 11:40
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Tini koromban az ilyen szerelmes pop-dalokat szerettem, mármint amikor még kistini voltam. Aztán kamaszként punk zene, de lehetőleg minél undergorund-abb legyen, a felkapott, sokak által ismert zenekarokat nem szerettem.

Így huszonévesen nagyjából minden, szeretem azt, ami a diszkókban megy, vannak aktuális "slágerek" amik bejönnek, most is meghallgatom a jóféle punk zenéket, szeretem a retro zenét is, meg igazából minden stílusból azt, ami nem teljesen sablonos.

2009. dec. 5. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Ahány ember annyi válasz. (ezt bele is írhatod)

Én 20 vagyok és amióta az eszem tudom a rock zenéért vagyok oda, de más nem szereti.

2009. dec. 5. 11:46
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

De más nem biztos, hogy szereti, na ez kimaradt.

A 20 éves vagyok. :)

2009. dec. 5. 11:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenfélét.. Rap, hiphop, jazz, r'n'b, rock, metal, klasszikus zene, techno (ebből nagyon kevés, mert megfájdul tőle a fejem). Műfaj ügyileg nehéz behatárolni. Van a rockban is olyan, ami tetszik/nem tetszik, és minden más stílusban is.

L/19

2009. dec. 5. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Én 18/F vagyok és Eddán nőttem fel meg Republikon, aztán 14éves koromtól magamnak szereztem meg a CD-ket amiket akartam és nem apám lemezeit hallgattam, akkor elkezdtem rockot hallgatni, mostanra meg metál zenét hallgatok. Valaki meg a tévén nőtt fel, őket valószínűleg a legújabb slágerek érdeklik, amiket én nem tudtam soha meghallgatni..SZóval teljesen egyénfüggő
2009. dec. 5. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Én általános iskolában azt hallgattam, ami éppen sláger volt és mindenhonnan azok folytak. (Britney Spears, Backstreet Boys, Bestiák, Hip-Hop Boys, ...).

Aztán kb olyan 13-14 éves koromban lett saját véleményem is és saját ízlésem, nemcsak másokat utánoztam és azóta rock és nemzeti rock zenét hallgatok.

23/L

(De amúgy ez a kérdés mit keres az +esküvő" kategóriában?):-)

2009. dec. 5. 12:34
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Hand's Up!!! -> Rob Mayth, Manian stb. Magyarok között a régi Peat Jr. & Fernando zenék voltak ilyen stílusúak. Többet nem írok ebből a style-ból mert nem sokan ismerik.

Ezenkívül imádom még a magyar Rap-et, Hip-Hop-ot és meghallgatok romantikusabb, szép szövegű poposabb zenéket épp ami megfog :)

Jah és utálom a House-t mert sztem egy unalmas, monoton szar divat zene.

20/L

2009. dec. 5. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet bekategorizálni. Mindenkinek más az ízlése, egyénfüggő. Én egyébként tv-n nőttem fel, (vh1, régi MTv), ezért szinte az összes régi zenét ismerem, szeretem. De hozzám is az altern/rock/metal áll közelebb, bár szinte minden műfajból meghallgatok számokat, discotól a komolyzenéig. Talán a rap/hiphop/techno/ az, amit nem bírok elviselni..de még abból is akad 1-2, amit meghallgatok. Szóval egyénfüggő.

21/L

2009. dec. 5. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!