Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél karikagyűrű?
Figyelt kérdés
Ezüstöt nem szeretnénk, százezreket pedig nem akarunk kifizetni egy pár gyűrűért. Ez a nemesacél gyűrűpár 3000 ft-ba kerül.
2014. jan. 20. 20:41
11/25 anonim válasza:
Jót írt az utolsó. Inkább ne is házasodjatok össze!
Azért ez mégiscsak életre szól.
12/25 A kérdező kommentje:
Természetesen a kommentelők kérésére az esküvő lefújva :)
2014. jan. 20. 23:11
13/25 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatú embert!
Teljesen lényegtelen, hogy ki mit húz a másik ujjára. Ha valakinek csak ez számít, az régen rossz.
Kedves Kérdező. Sok boldogságot!
14/25 Jégtánc válasza:
Nekem tetszenek a nemeacél gyűrük,nézegettük mi is aztán végül ezüst lett.Alapból nem is kötelező a gyűrű a házassághoz kedves rosszmájú válaszolók.Kérdező,olyan gyűrűt vesztek ami nektek tetszik és belefér az anyagi keretetekbe.
15/25 anonim válasza:
Hmm.. nekem tetszenek ezek a gyűrűk, bár őszintén szólva meg sem fordult anno a fejemben, hogy karikagyűrű lehet aranyon kívül másból is. De ha keret nem lett volna rá lehet, hogy a látóterembe került volna. Van másik véglet is, ismerősömék 250E ft-ért csináltattak karikagyűrűt full fehéraranyból... ennyi erővel ezüst is lehetne töredékéért, mert semmi különbséget nem látok. Ezek az aranyozott nemesacél gyűrűk pedig felettébb mutatósak. Azt megint csak nem értem, hogy miért kellene lefújni az esküvőt, ha nincs éppen a gyűrűre fölös 100-200K ?
16/25 anonim válasza:
istenem:D nekünk az van...csodaszép...olcsó is volt...akkor nem fért bele egyszerüen a keretbe...viszont!!! az aranyozott rész idővel lekopik...ugyhogy tényleg nem egy élet, legalábbis az arany szín rajta...a többi igen :) nekünk mindenki azt hitte, hogy arany, semmi de semmi különbség nincs kinézetre :) sőt...:)
17/25 anonim válasza:
amúgy meg az ujjadon a fene nem kérdezi meg, hogy ez ugye fehérarany?? ... -.-"
én is ezt tervezek venni, miután a fehéraranygyűrűmet a macskánk eltüntette...
18/25 anonim válasza:
Mi azért vettünk nemesacél gyűrűket mert ezek tetszettek, nem hiszem, hogy a gyűrű pénzben vett értéke bármit is meghatározna.
19/25 anonim válasza:
Mi is ilyeneket nézünk, mert tényleg horribilis áron vannak az arany gyűrűk... szépek, egyszerűek, mutatósak és nem kerülnek egy vagyonba :)
20/25 anonim válasza:
Mi is nemesacélt vettünk.Nem értem a sok rosszindulatú embert.20000 ft volt.A munkahelyünkön nem engedett a gyürü,ak meg minek adjunk érte 100 ezret?!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!