Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami karikagyűrű "babona"? Ti ezeket mennyire veszitek komolyan?
Igaz,hogy pl. egy db kő a gyűrűben megtöri a folytonossàgot?
Mert én szeretnék majd bele egy követ.
Én is hallottam erről, h ha kő van benne, vagy bordázott mintás, az akadályokat hoz majd a kapcsolatba. Minél jobban hisz benne valaki, annál inkább önbeteljesítő jóslattá válik. Az igazi kérdés, h TE mennyire hiszel benne, és veszed komolyan.
Én majd teljesen simát szeretnék, h a kapcsolatunk szimbóluma, a gyűrű egy tökéletes folytonos egész legyen.
és széleset, h ne csak hosszában, ha széltében is tartalmas mély házasságunk legyen :)
persze célszemély még nincs, de remélem az is eljön :) :)
Van pár babona amit ismerek, van amít be is tartok, de nem a babona miatt:)
Hiszen nem vagyok babonas, régen rossz, ha ezen múlik.
1 a kő, a folytonosság megtörése...
2 a keresztbe féset a zökkenők az éetben
3 nem húzhatja lefele más a gyűrùt csak te (ez igaz más gyűrűkre is, de a karikából alakult ki
4 nem próbálhatja fel senki, a másik változatban pedig hajadon eladósorban lévő nő nem próbálhatja fel..
Keresztbevésés és a kő sem tetzsik, így nincs...más nem húzza le, mert úgy nem jön le:)
Ezek marhaságok...az érzések, amivel kiválasztjátok, megveszitek, hordjátok...csak ezek számítanak!!
Nekem egy fontos elvárásom volt: a két gyűrű legyen teljesen egyforma!!! A méretét leszámítva. Nekem már nem fért bele, hogy az enyémbe van kő...úgy nem lett volna egyforma. De ez szerintem egyéni igény, és nem babona.
25N
Nem, mert az is folytonos...nem tör meg semmi kört...:)
De ez szerintem is inkább izlés kérdése
(Utolsó, nekem is pont az volt, hogy mindenképpen egyforma legyen:):)
a menyecskeruhával kapcsolatban én nagyon tartom a babonát, h az szép csinos, rövid, piros kell legyen. Az ismerettségi körömben, ezeket láttam:
- akinek szürke volt: meghalt a férje
- akinek kék: nem teljesen egészséges lett a babájuk
- akinek hosszú díszmagyar: egyik elvált, másikéknak akadtak balhék rendesen.
lehet véletlen összefüggés, és semmi köze a történéseknek a ruhához, de én tuti rövid pirosban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!