Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen idő lesz májusban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen idő lesz májusban?

Figyelt kérdés
Május 17-én lesz az esküvőnk, azért gondoltunk erre mert nincs túl meleg, nincs túl hideg, az elmúlt évben június végén lehetett "megfagyni", tehát a dátum nem bizos, hogy mérvadó. Nagyon elrontaná a hamgulatomat az eső...

#május #esküvő idő eső
2014. jan. 20. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ilyet nem lehet megjósolni. Egy augusztusi napon is ki lehet fogni egy hűvösebb esős napot.
2014. jan. 20. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:

9-es

Na hogy akkor senkinek ne legyen igaza :-D

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2014. jan. 20. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:
12es: Itt mit kell nézni?
2014. jan. 20. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

Na ezt jól benyomtam :-D,bocsánat de kész vagyok fáj a fülem és kissé kivagyok.Remélem most már jó lesz a link.

2014. jan. 20. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem lehet előre megmondani. Ezt sem gondolta szerintem senki, hogy januárban elkezd minden nyílni. Mi egyébként május 24-re tervezzük.
2014. jan. 20. 21:44
 16/17 anonim ***** válasza:
június közepén volt az esküvönk, gondoltam én, nyár lesz, szép lesz, de nem az a tikkasztó hőség..tökéletes időpont...mindig is júniusi esküvőre vágytam...erre akkora forróság volt, hogy férjem míg kikértek és várt rám négyszer leizzadt....de totálisan..és mások is törölgették magukat, legyezgették magukat stb...még jó, hogy volt terasz ami este/éjszaka kellemes volt...borzasztóan meleg volt..szóval, sajnos nem mérvadó...akármiyen lehet...
2014. jan. 21. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Juuj, nekünk is aznap lesz. :) Nem kell félni, jó idő lesz, és pont. ;)
2014. jan. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!