Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvő tervezésénél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvő tervezésénél milyen költségekre kell feltétlenül számolni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi minden az,amit fizetni kell, és nagyjából mennyit? Nem bánnám, ha részletesen is megírná valaki akár a saját példáján keresztül is. :)
2014. jan. 20. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont most írtam hogy több pénzt kaptunk mint amire én számítottam (és a férjem meg a szülei tudták is hogy ennyi lesz, de nem ők szervezték az esküvőt). Ha tudtam volna, máshogy szerveztem volna, főleg hosszabbra, hogy kicsit tovább szórakozhasson a jónép a pénzéért :).
2014. jan. 20. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Olyan dolog nincs, ami KELL, minden esküvő más :). Valakinek a videós nem kell, van, akinek a hercegnős ruha nem (és farmerban esküszik). Na de akkor itt egy lista, hogy milyen költségek lehetnek:

-terembérlet (esküvő, lagzi)

-ruha menyasszonynak (plusz menyecskeruha), vőlegénynek (ebben benne új cipő, ékszerek)

-menyasszonyi csokor, dobócsokor... vőlegény öltönyzsebébe virág vagy díszzsebkendő

-smink, haj, köröm

-meghívók

-bármilyen extra produkció az esküvőn vagy a lagzin

-zenekar / DJ

-fotós, videós

-tánctanár, ha szeretne vki koreografált nyitótáncot

-vőfély / ceremóniamester

-dekoráció (ebben benne van bármi, pl. felfüggesztett díszek, virág az asztalokra, gyertya, fali dekor, ültetőkártya, székszoknya, díszterítő)

-ételek (x fogásos ebéd, torta, sós és édes süti, esetleg a végén töltött káposzta), italok (üdítő, víz, bor, sör, tömény)

-köszönőajándékok

-esküvőszervező

Árakat bajos mondani, mert határ a csillagos ég, az olcsóbbakról meg eldönti az ember, hogy megéri-e az adott dolgon spórolni (pl. nekem tortából nem muszáj, hogy dizájnos legyen, ismert cukrászdából, de fotósból mindenképpen művészi tehetségű profit szeretnék, nem egy lelkes hobbifotóst). Innentől kezdve meg te döntöd el, a lehetséges dolgokból mi az, ami egyáltalán nem kell neked az esküvődre vagy mi az, amit te is meg tudsz oldani ingyen vagy töredék összegért, miben tudnak ismerősök besegíteni...

2014. jan. 20. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Általánosságban elmondható, hogy egész napos esküvőre vetítve, kb. 100e Ft az a határ ami alatt csak feketéző amatőr fotóst találsz, a főállású fotósok 150e Ft-nál kezdődnek szintén egész napos esküvőre vetítve és kb. innen indul felfelé. Írtam két cikket a fotósválasztásról és a vele való együttműködésről, ha érdekel és írsz egy privátot szívesen elküldöm a linkjét.
2014. jan. 21. 11:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
2014. jan. 22. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!