Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi csokrotok volt?
Figyelt kérdés
Ha tudtok linkeljetek képet is.2014. jan. 17. 11:00
11/24 anonim válasza:
6-os vagyok
Igen, a férjem kedvence a gerbera...így a gerbera volt a fő virag, aköré épült minden más dísz..l
12/24 anonim válasza:
Összesen 7 szál narancsos színű rózsából volt, masni, szalag nélkül és gyönyörű volt. Hosszúkás, de nem csepp alakja volt. A színe azért volt fontos, mert nem fehér ruhám volt, hanem ekrüs, ahhoz tökéletesen illett. Meg vékony se vagyok, így az alakja is tökéletes volt. Szalag helyett Hypericum bogyói voltak felfűzve egy drótra (ez sötét narancsos) és az volt a dísze. Sajna digitális fotó nincs róla, ezer éve volt.
13/24 anonim válasza:
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Nekem is még csak lesz majd nyáron az esküvőm, de hortenzia-rózsa csokrom lesz. Imádom a hortenziát. :) Sok boldogságot nektek is!
16/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
v.kek hortenziam volt a viragos elso menya csokra hortenzibol
a kislanyok csokra is abbol volt
kedvenc szinem es kedvenc viragom
18/24 anonim válasza:
19/24 anonim válasza:
Lila kála, krémrózsa csokrom volt, és imádtam.
(remélem jól linkeltem, most próbáltam először :))
20/24 anonim válasza:
Én az egyszerű csokrokat néztem elsősorban, mert a ruhámhoz az illik. Ráadásul nyári esküvőnk lesz, félek, hogy a meleget nem bírná a tulipán, így a rózsát választottam. Ezek alapján eddig ez a befutó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!